ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΠΕΣΚΕΣΙ...ΜΕΡΟΣ Β'



Η ενημέρωση της μάζας, όπως έχουμε όλοι συνηθίσει να λέμε, είναι το Α και το Ω. Στην ύπαρξη της, στηρίζονται πολλά πράγματα και στην ανυπαρξία της άλλα τόσα κακώς κείμενα. Να ενημερωθώ ζήτησα κι εγώ για να μπορέσω να ενημερώσω άλλους, μια και κανείς από τους ιθύνοντες δεν μπήκε στον κόπο να το κάνει εξ αρχής και άπαξ! Η παραπληροφόρηση όμως είναι μια άλλη παράμετρος, που πάντα περιπλέκει το φως με το σκοτάδι. Δημιουργεί σκιές που μοιάζουν τέρατα και φωτίζει υπό λάθος γωνία τα γεγονότα.
Με το δίκιο του όποιος διαβάσει την προηγούμενη ανάρτηση θα πει «Τι κάνουν αυτοί εκεί κάτω ρε!» Υπάρχουν όμως λεπτομέρειες που αλλάζουν όλα τα δεδομένα και που, χωρίς να ξέρω τον λόγο, δεν ειπώθηκαν από τα υπεύθυνα χείλη που κρεμάστηκα. Από την αρχή λοιπόν θα πάρω την ιστορία για να τα πω σωστότερα (ελπίζω!).
Τα πουλιά δόθηκαν, ένα το κρατούμενο. Σε όμορο νησί, δυο τα κρατούμενα. 20 τον αριθμό (μάλλον). Νέες παράμετροι στην ιστορία που τα μισόλογα την έκαναν θρίλερ είναι: Η Ομοσπονδία ενημερώθηκε και άφησε στην κρίση μας την τελεσιδικία της απόφασης. Οι γείτονες δεσμεύθηκαν να επιστρέψουν, και μάλιστα εντόκως, τα πουλιά μόλις μπορέσουν. Όλα αυτά τα νέα που ουσιαστικά ήταν παλιά, τα έμαθα από τον κ. Αντιπρόεδρο. Ο οποίος με δυο κουβέντες έριξε φως στην υπόθεση και επιβεβαίωσε την παροιμία που λέει: Κουκιά έφαγες, κουκιά μαρτυράς! Το μόνο που δεν έχω μάθει ακόμα είναι γιατί κάποιοι έμαθαν ότι τα πουλιά ΗΡΘΑΝ οι γείτονες και τα πήραν και κάποιοι άλλοι, ΕΙΔΑΝ τον κλωβό μεταφοράς να μπαίνει στο πλοίο από δικά μας άτομα! Ας μην πλατειάζουμε όμως άλλο. Εγώ προσωπικά χρέωσα τους γείτονες και περιμένω την αποπληρωμή του δανείου.
Κύριοι, ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις διαστρεβλωμένες διαρροές, είναι να ενημερώνετε, ΕΣΕΙΣ, υπεύθυνα!

Υ.Γ. Για τον φίλο που έκανε σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση να πω, οτι το εκτροφείο του Συλλόγου δεν έγινε και δεν λειτουργεί με γνώμονα την κατ΄ιδίαν εξυπηρέτηση των μελών. Καλό θα είναι αυτά τα πάρε δώσε να τελειώνουν και να κοιτάξουμε ΟΛΟΙ μας να κάνουμε σωστά την δουλειά μας!