ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Νέο τεύχος Τύπος ΚΥΝΗΓΙ.

Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 24/4/13 και κάθε Τετάρτη, με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!

Κερασμένα από μένα τα...ποτά!



Ο κύκλος έκλεισε πάλι, για μια ακόμα φορά, και οι αρχαιρεσίες του κυνηγετικού συλλόγου Σύρου είναι πια παρελθόν. Παρελθόν επίσης αποτελούν κάποια άτομα, που για χρόνια τώρα δίχαζαν τα μέλη με μοναδικό τους μέλημα, τα προσωπικά συμφέροντα.

Φυσικά, στο κύκνειο άσμα τους προσπάθησαν να αφήσουν αντικαταστάτες ψήγματα του κακού, αλλά ο κόσμος, ευτυχώς αντίθετα από δαύτους, έχει μυαλό και μπορεί να κρίνει. Να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος. Το καλό, από το κακό. Τον κίτσο, από το νέκταρ.

Η ετυμηγορία των μελών, λοιπόν, έδωσε την χαριστική βολή σε όλους αυτούς και τους έστειλε εκεί που ανήκουν….ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ!

Κάποιοι είχαν βιαστεί να πουν ότι θα γελάσουν με όλα αυτά που θα καταφέρουν τα…μπάζα, η σκαρταδούρα που μεθόδευαν να βάλουν εντός του νέου Δ.Σ. αλλά γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος. Αντί του γέλιου, τα χείλη τους στόλισε η μιζέρια και αντί του δάφνινου στεφάνου, στο κεφάλι τους κρεμάστηκε η ταμπέλα του κοροΐδου και οι πλερέζες του πένθους.

Ο…γίγαντας (!), τελικά είχε χάρτινα πόδια και καταποντίστηκε μέσα στον λάκκο που είχαν σκάψει όλοι αυτοί που τον παραγέμισαν με άχυρα για να φαίνεται μεγάλος και απειλητικός. Δηλαδή, πολύ λάδι και τηγανίτες τίποτα!

Μόνο τους αναμνηστικό από το απόγευμα του δεύτερου Βατερλό τους, τα λόγια που δεν μπόρεσαν να τα κάνουν έργα, όπως συνηθίζουν άλλωστε!

Περαστικά σας παλικάρια καλοχώνευτο και από το πεζοδρόμιο, άλλωστε εκεί που αράζετε είναι φαρδί και χωράει άνετα εσάς και την μ...αγκιά σας!!!

Σας παραθέτω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τονίζοντας ΜΟΝΟ, όσους εκλέγονται.

1.     Ροδίτης Γιώργος 69
2.     Ζαράνης Κώστας 67
3.     Καλούδης Κώστας 55
4.     Μαυράκης Δημήτρης  45
5.     Βαρθαλίτης Σπύρος 37
6.     Μπάιλας Άκης 28
  1. Γαβρίλης Ζαννής 26
  2. Ρούσσος Δημήτρης 25
  3. Κωνσταντίνου Γιάννης 18  

Για την ελεγκτική επιτροπή έλαβαν:

1.     Παγώνης Παναγιώτης 57
2.     Ρούσσος Νίκος 33


Σιδεροκέφαλοι και καλή σταδιοδρομία συνάδελφοι.