ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…



Κάποιος φίλος και συνάδελφος, μπήκε στο blog του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου, όπως κι εγώ κάνω συχνά πυκνά.
Δεν είναι αυτό το αξιοσημείωτο, αλλά το «τι» μπορεί να βρει κανείς εκεί και το «τι» μαθαίνει!
Οι πληροφορίες παρέχονται απλόχερα κι αυτό αν μη τι άλλο, δικαιολογεί την ύπαρξη του γραφείου τύπου του Συλλόγου. Ο έχων την εποπτεία του γραφείου τύπου και Γ. Γραμματέας κ. Παντελής Στυλιανός, παραδίδει πραγματικά σεμινάρια ενημέρωσης, αφού δεν ξεφεύγει έγγραφο που να μην δει το φως της δημοσιότητας και απόφαση του Δ.Σ. που να μην την μάθει όποιος ενδιαφέρεται. Ακόμα και αυτοί που δεν φημίζονται για το ενδιαφέρον τους ενημερώνονται.
Ευχάριστη έκπληξη λοιπόν έκανε σε όσους επισκέφτηκαν την σελίδα τις τελευταίες 2-3 μέρες, η ανακοίνωση διοργάνωσης, από κοινού, ημερίδας ενημέρωσης για την βιομηχανική ανάπτυξη στο νησί της Άνδρου και τις ανεμογεννήτριες από τον Κ.Σ. Άνδρου και τις Οικολογικές Οργανώσεις Αιγαίου! Κάποιος που ξέρει, μου ομολόγησε ότι οι «φίλοι» οικολόγοι είναι πολύ «μπροστά». Οργανωμένοι άριστα και ενημερωμένοι άλλο τόσο στην πλειοψηφία τους.

«Είναι 100 χρόνια μπροστά» ήταν τα λόγια του. Αφού δώσω τα συγχαρητήρια μου στους συναδέλφους από την Άνδρο και στον Παντελή προσωπικά για το πρωτότυπο και το ορθό της ιδέας τους – γιατί με τους ανοιχτόμυαλους και πραγματικούς οικολόγους δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να χωρίσουμε, αντιθέτως πολλά να μοιραστούμε, καθώς οικολόγοι είμαστε κι εμείς οι κυνηγοί – να πω ότι δεν είναι οι οικολόγοι 100 χρόνια μπροστά, απλά οι δικές μας Οργανώσεις μας κρατούν πίσω. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Μην μπείτε στην διαδικασία της σύγκρισης εσείς οι υπόλοιποι, θα σας πάρουν τα κλάματα!