ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Έδεσε σκύλο από την Πόρσε του και τον έσυρε μέχρι που τον σκότωσε!

Ποιός είπε ότι η ανωμαλία είναι προσόν μόνο όσων έχουν...αγροτικά αυτοκίνητα σε επαρχίες της Ελλάδας; Αυτή τη φορά ένας ιδιοκτήτης Πόρσε Καρέρα από την Αγγλία έδεσε ένα σκυλί από το όχημα και το έσυρε για 6 μίλια, με ταχύτηττα πάνω από 70 μίλια την ώρα!


Το ημίαιμο Μπιγκλ υπέφερε από τεράστιες πληγές και ο οδηγός της Πόρσε το εγκατέλειψε νεκρό σε δρόμο του Brightonn στο Ανατολικό Σάσεξ.Ένας περαστικός κάλεσε άμεσα την αστυνομία όταν είδε την Πόρσε να σέρνει το σκυλί στις 10 το βράδυ του Σαββάτου.

Μισή ώρα μετά οι αστυνομικοί βρήκαν το νεκρό σκυλάκι.

Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον ενημερώσουν.

Ως σήμερα, πιστεύεται ότι μπορεί να υπήρξε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού και να την...πλήρωσε το σκυλί!!! Η μαύρη Πόρσε και ο οδηγός της καταζητούνται τόσο από την αστυνομία όσο και από την RSPCA που χαρακτήρισε απίστευτο το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: www.adespoto.gr

Η Ψυττάλεια θα ποτίζει την Αττική.

Το πρώτο βήμα για την επαναχρησιμοποίηση του «καθαρού» νερού που παράγεται από το κέντρο επεξεργασίας λυμάτων της Ψυττάλειας για

περιβαλλοντικούς σκοπούς έγινε με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΥΔΑΠ, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τη χρηματοδότηση του μεγαλεπήβολου έργου μέσω της ένταξής του στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Η Real planet ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο νησάκι της Ψυττάλειας και παρακολούθησε την όλη διαδικασία καθαρισμού των βοθρολυμάτων της πρωτεύουσας, τα οποία σε λίγο καιρό θα χρησιμοποιούνται για μια σειρά δραστηριοτήτων.

«Σε πρώτη φάση θα διοχετεύσουμε 30.000 κυβικά μέτρα νερό την ημέρα, τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες άρδευσης του παραλιακού μετώπου από το Θριάσιο έως το Ελληνικό, συμπεριλαμβανομένου του μητροπολιτικού πάρκου και των νέων φυτεύσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο της ανάπλασης του Φαληρικού Δέλτα», δηλώνει ο βοηθός γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων της ΕΥΔΑΠ, Λύσσανδρος Σπηλιόπουλος. «Η Ψυττάλεια παράγει κατά μέσο όρο 720.000 κυβικά μέτρα επεξεργασμένο νερό ημερησίως, από τα οποία μπορεί να δώσει για επαναχρησιμοποίηση το 10%.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.