ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του blog...!

Σας παραθέτω τις παρακάτω επιστολές, για να έχετε μια σφαιρική άποψη για το τι σημαίνει κυνηγετικός μεσαίωνας και σκουριασμένα μυαλά νεοελλήνων. Μπορείτε επίσης να καταλάβετε τι γινόταν τα χρόνια της 7ετίας, όταν όλη η αλληλογραφία, οι εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης περνούσαν από λογοκρισία.
Όταν ο Πρόεδρος μου παρέδιδε την επιστολή με προέτρεψε να ρίξω τους τόνους αφού, όπως μου είπε, το ίδιο έχουν κάνει και εκείνοι.

Πρόεδρε συγνώμη, αλλά δεν θα ανεχθώ κανέναν να με βρίζει με το γάντι, ούτε έχω κανένα συμφέρον να βάλω την ουρά στα σκέλια και να σας κάνω τον καλό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είμαι ένοχος. Αν ο συντάκτης της επιστολής δεν κατάλαβε ότι προσβάλει πρώτα την δική σας νοημοσύνη και μετά την δική μου, να μην τον αφήσεις ξανά να ανακατεύεται με την αλληλογραφία του Συλλόγου που εξάλλου, δεν είναι και δουλειά του! Ως εκ τούτου σας παίρνει όλους η μπάλα, εσένα ως συνυπογράφων και τους υπόλοιπους ως συναινούντες του κειμένου της επιστολής αυτής.

Δεν μου τα είπες αυτά όμως όταν συζητούσαμε τον τρόπο που θα γλύτωνε χρήματα ο Σύλλογος για να φέρει τις πέρδικες από τα κρατικά εκτροφεία εδώ και εγώ προσφέρθηκα να βοηθήσω μετά χαράς. Μήπως έχετε την εντύπωση ότι εσείς θα το παίζετε μαχαραγιάδες και τα γιουσουφάκια θα σκύβουν το κεφάλι; Συγγνώμη αλλά έχω ένα θέμα με την μέση μου γιατί είναι άκαμπτη. Δουλοπρεπής δεν έγινα, ούτε θα γίνω για κανέναν και για κανένα λόγο.

ΥΓ.Καλό θα ήταν να ενημερώσεις κιόλας τον συντάκτη της επιστολής, ότι το Υπουργείο το οποίο έχει την ευθύνη για την θήρα, είναι εδώ και έναν περίπου χρόνο το ΥΠΕΚΑ!

ΥΓ. 2 Με κατηγορείς συντάκτη της κατάπτυστης αυτής επιστολής, ότι προσβάλω τους θεσμούς και τα ηθικά συμφέροντα των μελών του Συλλόγου. Η αχαρακτήριστη δήλωση του Προέδρου "Ας φύγουν 100 - 200 μέλη, δεν με νοιάζει" δεν προσβάλει κανέναν αλήθεια; Εθελότυφλος και εθελοκοφός λέγεται όποιος περνά στο "ντούκου" όλα αυτά.
Για πια ιστορία, για ποιόν ιστορικό Σύλλογο και ποιούς συνεχειστές μας μιλάτε άραγε;

Κάντε κλικ στα έγγραφα για να τα δείτε καλύτερα. Περαστικά μας!