ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βρε καλώς τα παιδιά, τα δικά μας!

«Διάβασες, διάβασες; Άντε, καιρός ήταν, άρχισαν τα όργανα και για σας»

Αυτά είναι τα ενθαρρυντικά, υστερόβουλα και ιντριγκογόνα λόγια που άκουσε κάποιο φρέσκο μέλος του Δ.Σ. από κάποιους που θέλουν το καλό του, το καλό του συλλόγου, να προσφέρουν, να συσπειρώσουν τα μέλη γύρω από το νέο συμβούλιο κτλ κτλ. Ότι έκαναν δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια και γίναμε αναμεταξύ μας, από δυο χωριά χωριάτες!!!

Ο λόγος για το άρθρο του γράφων, στο ένθετο περιοδικό του Τύπος – Κυνήγι, στην μόνιμη στήλη «ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ», που αναφερόταν σε εκείνους που θέλουν να προσφέρουν, αλλά διστάζουν μην τύχει και πατήσουν εκεί που δεν πρέπει.

Ακούστε λοιπόν μικρόψυχα, χαιρέκακα ανθρωπάκια. Το νέο Δ.Σ. δεν έχει κλείσει ακόμα μήνα που βρίσκεται επί σκηνής και έχει καταφέρει να κάνει τον Συριανό κυνηγόκοσμο να βλέπει φως στο τούνελ, που τον είχατε βάλει επί 10ετίες με τις παραλήψεις, την δημοσιοϋπαλληλική σας αντίληψη και την κοντόφθαλμη λογική και κρίση σας.

Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε, είναι να πίνετε το καφεδάκι της παρηγοριάς σας και να προσπαθήσετε να πάρετε μαθήματα από νεότερους, γεμάτους ιδέες και όραμα. Δεν είναι κακό! Αντιθέτως αυτού, κακόβουλα και πικρόχολα είναι τα σχόλια σας τα οποία επί της παρούσης, είναι περιττά.

Αφήστε επί τέλους τον σύλλογό μας να πάρει ανάσα. Μας κουράσατε, μας αηδιάσατε και μας διαλύσατε.

Πρόεδρε, μετά από τόσα χρόνια σε αντρική δουλειά και τόσα κυβικά ξύλα που έχουν περάσει από τα χέρια σου, έχεις την δύναμη να συνεχίσεις να κρατάς σφιχτά τα ηνία, όπως τα κρατάς τώρα. Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε όλους σας. Είμαστε όλοι μαζί σας. Για αυτούς τους λιγοστούς…περαστικά σας!