ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το παράπονο του γραμματέα.

Στον απόηχο της γενικής συνέλευσης του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου, είδε το φως της δημοσιότητας μια επιστολή. Το παράπονο του γενικού γραμματέα του συλλόγου κ. Μαυράκη Δημήτρη είναι το παράπονο όλων όσων ασχολούνται, ή έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί με τα κοινά της κυνηγετικής οικογένειας. Απόρροια μιας αμφίδρομης ωχαδερφικής λογικής.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα ηλίθια σχόλια κάποιου συναδέλφου πίκραναν τον γραμματέα, ο οποίος δυστυχώς νόμιζε ότι ο δρόμος προς την επιτυχία θα είναι σπαρμένος με ρόδα και ότι η πείρα μπορεί να εξαλείψει την δυσλειτουργία του μυαλού κάποιων και να τα κάνει να δουλέψουν με σωστό και όχι υστερόβουλο τρόπο.

Ο πόλεμος συνεχίζεται κ. Μαυράκη! Κάποιος άλλος "σπέρνει" ότι το ρολόι σας, μετρά αντίστροφα και προσαρμόζει την υπομονή του ίσα με το έτος που σας απομένει, για να σας στείλει σπίτι σας!

Καλημέρα σας
Είπα και στην γενική συνέλευση ότι δεν πρέπει να είμαστε με το δάχτυλο στην σκανδάλη κατόπιν εορτής αλλά κοντά , όσο πιο κοντά γίνετε για έναν ομαδικό αγώνα προς όφελος του συλλόγου . Το ψέμα και η παραπληροφόρηση που τα συναντάς στην μέση του δρόμου και στα καφενεία, να είστε σίγουροι ότι μόνο στο κακό του συλλόγου αποσκοπούν . Αν είστε κοντά στον σύλλογο θα μαθαίνετε πάντα την αλήθεια και θα μπορούμε να ακούμε και τις προτάσεις σας.

Έχουμε ξεκινήσει μια νέα εποχή στο σύλλογο που ονειρευόμασταν όλοι με ομαδικές αποφάσεις και με τήρηση των νόμων . Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπήρχε ξανά τόσο μονιασμένο συμβούλιο με όρεξη και κέφι για το κοινό καλό. Το μόνο που έχει μείνει είναι να καταφέρουμε να ενωθούμε να δημιουργήσουμε ομάδες για μια πιο γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά.

Κάποιες μικροπρέπειες που ακούστηκαν για την βοήθεια που έχω στην θέση του γραμματέα λόγο φόρτου εργασίας , θέλω να πω ότι ας ήταν και αυτοί κοντά στον σύλλογο να βοηθούν και να προσφέρουν αντί να αναλώνονται στην κακόβουλη και άνευ ουσίας κριτική τους . Απίστευτο να σχολιάζουν την βοήθεια όταν αυτό επιδιώκουμε και αναζητούμε.

Για άλλη μια φορά σας καλούμε να σταθείτε στα πραγματικά προβλήματα του συλλόγου μας και ευελπιστούμε στην καλή σας συνεργασία .

Ευχαριστώ πολύ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ