ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Νέο Τεύχος Τύπος ΚΥΝΗΓΙ.


Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 13/4/11 και κάθε Τετάρτη, με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!

Επιστολή από τον κ. Άγα Σταμάτη.

 Σύρος 12/4/11

Αγαπητοί συνάδελφοι, κυνηγοί της Σύρας, περήφανα μέλη του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου της Ελλάδας,

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά, αμούστακο παιδί τότε, αποφάσισα να εμπλακώ ενεργά με τον σύλλογό μας.

Έναν σύλλογο, κομμάτι της ίδιας της κυνηγετικής ιστορίας της πατρίδας μας. Η πορεία μου στα συνδικαλιστικά του χώρου έμελλε να επεκταθεί, όταν είχα την τιμή και την χαρά να είμαι ένας από αυτούς που προσπάθησαν να εκφράσουν το όραμα του κ. Γιώργου Τσαγκανέλια, στηρίζοντας το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών πριν από 21 χρόνια.

Έκτοτε, έχετε δείξει εμπράκτως την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας στο πρόσωπό μου, κατατάσσοντας το Κ.Ε.Κ. τρίτο κόμμα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχει πάρει μέρος, αποδεικνύοντας απτά την αγάπη του Συριανού κυνηγού για το κυνήγι, την φύση και την Ελληνική παράδοση.

Φέτος, για ακόμα μια φορά, με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, κατατάσσοντάς με πρώτο στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας στις 10/4/11, σε μια περίοδο δύσκολη τόσο για τον σύλλογο, όσο και για το ίδιο το παραδοσιακό ελεύθερο κυνήγι.

Εγώ με την σειρά μου, καλώ όλους εσάς, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας, να συσπειρωθείτε γύρω από αυτόν και τα νέα παιδιά, που από αύριο θα συνθέτουν το νέο Δ.Σ. σε μια προσπάθεια, προστασίας, ανάπτυξης και ανάδειξης του ορθού και έννομου κυνηγίου στην Σύρα μας και τις Κυκλάδες.

Μέσα από αυτές τις γραμμές, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Βασάλο Νίκο για την στήριξη που μου παρείχε το τελευταίο διάστημα, μα και για ότι έχει προσφέρει μέχρι τώρα στον σύλλογό μας και γι’ αυτά που προτίθεται να προσφέρει στο μέλλον.

Βασάλο, αν ο σύλλογος είχε κι άλλους σαν εσένα και σαν τον Βαμβακούση, η φήμη του θα έκανε τον γύρο του πλανήτη.

Ο σύλλογος έχει την ανάγκη όλων μας και η πρόοδό του, θα είναι αποτέλεσμα των από κοινού προσπαθειών, ιδεών και κόπων.

Σας ευχαριστώ όλους από βάθος καρδιάς και δεσμεύομαι για την συσπείρωση των μελών και για το αποτέλεσμα που θα προκύψει μέσα στην επόμενη διετία.
  
Με χαρά και τιμή,
Άγας  Ν. Σταμάτης 
Σημαιοφόρος Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Μαυράκη Δημήτρη.

Κύριοι συνάδελφοι,

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας.

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή διαπίστωσα πολύ κόσμο να θέλει να συμμετάσχω και εγώ στο Δ.Σ. για να βοηθήσω στο δύσκολο έργο και στις απαιτήσεις του Συλλόγου μας.

Το πρώτο μου μέλημα θα είναι να ενώσω όλους τους αγωνιστές και τους φίλους του συλλόγου και να αφήσουμε παραπέρα τις κόντρες και τις έχθρες. Ο σύλλογος μας στις τάξεις του, έχει πάρα πολύ χρήσιμα πρόσωπα με όρεξη και κέφι. Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε απίστευτη δουλεία.

Μην διστάσετε να έρθετε κοντά στον σύλλογο, κάθε πρότασή σας είναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιός της.

Με τιμή, Δημήτρης Μαυράκης