ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Καλό μήνα ξεφτίλες!

Την πρώτη κάθε ημέρας, εβδομάδας, μήνα, έτους, συνηθίζουμε να την συνοδεύουμε με ευχές για να ολοκληρωθεί ο κύκλος τους με επιτυχία και για να έχουν ευόδωση οι στόχοι όλων όσων τις ανταλλάσουν.

Πρωτομηνιά σήμερα λοιπόν! Εκτός όμως των ευχών μου για έναν καλύτερο μήνα έναντι αυτών που πέρασαν και εναρμονισμένος πλήρως στο κλίμα των ημερών, θα γκρινιάζω λίγο, ανακοινώνοντας παράλληλα μια είδηση του κυνηγετικού συλλόγου Σύρου. Του συλλόγου που είμαι μέλος. Του συλλόγου που σε όλους μας αρέσει να λέμε ότι πρωτοπορεί.

Η ανακοίνωση που ήρθε με mail είναι η παρακάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σύρου καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 3 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 10 Φεβρουαρίου στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα και θα θεωρηθεί σε απαρτία με οποιονδήποτε αριθμό μελών και περιλαμβάνει  ένα και μοναδικό θέμα:

ΘΕΜΑ : Η συνέχιση, η μη, της συνεργασίας του Συλλόγου μας με την Ομοσπονδία μας όσον αφορά την αναπαραγωγή περδίκων στο εκτροφείο μας κατά την επικείμενη αναπαραγωγική περίοδο.
Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η παρουσία όλων σας θεωρείται απαραίτητη.

               ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Αιτιολογώ ευθύς αμέσως την πρόθεση μου να γκρινιάξω γι’ αυτήν την ανακοίνωση, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας ζητά να αποφασίσουμε για τα αυτονόητα!

 Μας ζητά να ψηφίσουμε εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με κατεύθυνση εμπρός, ή, να βάλουμε τις μηχανές πίσω ολοταχώς!
 Μας ζητά να ψηφίσουμε εάν θέλουμε να πάμε κόντρα στα συμφέροντα των μελών, τα δικά μας δηλαδή, και να επιστρέψουμε στα χρόνια της μόνιμης έκτακτης εισφοράς των 12€, ή, να αφήσουμε την Δ’ ΚΟΣΕ να πληρώνει τον λογαριασμό!
 Μας ζητά να ψηφίσουμε για το αν θέλουμε να αποπέμψουμε την Δ’ ΚΟΣΕ και να σταματήσουμε την όποια συνεργασία μαζί της, χάνοντας παράλληλα την χρηματοδότηση και την όποια συμβολή της στον σύλλογό μας, ή, να συνεχίσουμε να τηρούμε καλές σχέσεις, μένοντας αποδέκτες όλων των ευεργετικών της δράσεων!

Μην βιάζεσαι καλέ μου επισκέπτη να βγάλεις συμπεράσματα. Δεν είναι πίσω από αυτό το δίλλημα κανένα μέλος του Δ.Σ. Μάλιστα καλά διαβάζεις! Το Δ.Σ. σύσσωμο είναι σύμφωνο για την συνέχιση της συνεργασίας του συλλόγου με την Ομοσπονδία. Μπήκε όμως σ’ αυτήν την ανούσια διαδικασία για να μπορέσει να φρενάρει τον έναν και μοναδικό άνθρωπο και τον συρφετό του, οι οποίοι χρόνια τώρα προσπαθούν να γυρίσουν τον σύλλογο πίσω και να τον ξανακάνουν ένα ρουσφετομάγαζο, το οποίο θα μοιράζει πέρδικες και αυγά στα φιλαράκια και στους υπόλοιπους τα έξοδα του εκτροφείου και όχι μόνο!
 
Παράλληλα με αυτή την κίνηση της ψηφοφορίας, τραβά το προσωπείο όλων των μασκαράδων που εμμένουν να μένουν μασκαρεμένοι όλο τον χρόνο και άλλα να λένε, άλλα να εννοούν, άλλα να κάνουν, άλλα να επιδιώκουν, αλλιώς να τα λένε στον έναν κι αλλιώς στον άλλον. Το μόνο συμφέρον τους από όλη αυτή την τακτική, είναι να φανούν αυτοί οι σωστοί έναντι των άλλων, με την λογική του να κάνουν τους άλλους χειρότερους από εκείνους και όχι να γίνουν αυτοί καλύτεροι από τους άλλους. Ο μόνος λόγος φίλε μου, καλέ μου επισκέπτη είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι καλύτεροι!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να δουλέψουν σωστά!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι ειλικρινείς!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πουν αλήθεια!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι μέλη του συλλόγου!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κοιτάξουν κανέναν μας στα μάτια!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μιλήσουν χωρίς να βρίσουν!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν τίποτα χωρίς να θίξουν υπολήψεις και προσωπικότητες!


Δεν μπορούν αυτοί να γυρίσουν τον σύλλογο πίσω και να σε αναγκάσουν να πληρώνεις τώρα, που το πορτοφόλι σου αδειάζει ως δια μαγείας!

Δεν μπορείς να τους αφήσεις να κάνουν τον σύλλογό μας ξανά, ένα μαγαζάκι που θα κάνει ρουσφέτια σε κάποιους λίγους φίλους και γνωστούς, αγνοώντας νόμους και προφήτες!

Ο σύλλογος έχει ανάγκη την βοήθειά σου. Έχει ανάγκη την ψήφο σου!

10 Φεβρουαρίου λέμε ΝΑΙ στην ανάπτυξη. ΝΑΙ στην πορεία προς τα εμπρός!