ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Έφυγε ένας ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...

Είναι φορές που εύχεσαι να μην είχες σηκώσει το ακουστικό του τηλεφώνου που κουδούνιζε διαβολεμένα. Βέβαια η απόρριψη της κλήσης δεν θα άλλαζε το περιεχόμενο της είδησης…δυστυχώς!

Μόλις πριν από λίγο, πληροφορήθηκα ότι ο αγαπητός Δημήτρης Πριμικύριος, κατά κόσμο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ, έφυγε από κοντά μας. Δημοσιογράφος με πλούσια δράση και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών στις ευρωεκλογές του 2009.

Ευτυχής, γιατί άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην φύση, κυνηγώντας.

Τέτοιες στιγμές, τα λόγια είναι περιττά. Σε βουβαίνει η θλίψη. Παρακαλάς μόνο να μπορέσεις να σταθείς κι εσύ τόσο τυχερός και, όταν έρθει η ώρα του μεγάλου ταξιδιού, να έχεις γεμάτη την ψυχή, το μυαλό και τα μάτια σου με ότι αγάπησες περισσότερο.


Η κηδεία του θα γίνει από το Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου την Τρίτη στις 16.30.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει κι ας σε ευλογήσει για μια φορά ακόμα ο Μεγαλοδύναμος, να βρεις εκεί που πας απέραντα κυνηγοτόπια.

Επιθυμία του ίδιου και της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτός του κόσμου» (Ζηνοδώρου 3 και Καλλικλέους, Κολωνός, τηλ. 210 5241935).
Καλό σου ταξίδι Βετεράνε.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.