ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μοντέλο σκότωνε ζώα την ώρα που έκανε ΣEΞ!


Με την κατηγορία της θανάτωσης ζώων την ώρα που επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις, βιντεοσκοπώντας μάλιστα αυτό το τρομακτικό φετίχ, συνελήφθη μία 28χρονη από το Μαϊάμι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις Αρχές, η Sara Zamora, στην τελευταία της καυτή… εμφάνιση on camera, αφού ακρωτηρίασε, σκότωσε κοτοπουλάκια και κουνέλια, ενώ οι αποτρόπαιες πράξεις της συγκεντρώθηκαν σε μία ταινία για ενήλικες με τίτλο «SOS Barn»!

Η γυναίκα, που σύμφωνα με μαρτυρία της απλά ικανοποιούσε περίεργα βίτσια πελατών της, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 40 ετών, όπως και ο 54χρονος Adam Redford, στο σπίτι του οποίου γυρίστηκαν τα φρικιαστικά βίντεο.

Αντίθετα με τον Redford που αρνήθηκε να σχολιάσει, η Zamora έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην αστυνομία. «Με το αριστερό μου χέρι συνήθως κρατούσα τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα, ενώ με το δεξί έκοβα το λαιμό του κοτόπουλου με ένα ψαλίδι. Σε άλλα βίντεο χτύπαγα πουλιά με ένα ξύλινο ραβδί μέχρι να πεθάνουν ή αποκεφάλιζα κουνέλια», παραδέχθηκε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Adam Redford έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για κακοποίηση ζώων, ενώ η Zamora, που έχει περάσει από το χώρο του μόντελινγκ, προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω ιστοσελίδας που ειδικεύεται στα (άρρωστα θα προσθέσουμε εμείς) φετίχ…!

ΠΗΓΗ: http://ksipnistere.blogspot.gr/

Νέο τεύχος Τύπος ΚΥΝΗΓΙ.

Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί την Τετάρτη 09/4/2014 και κάθε Τετάρτη με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!