ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται!

Μέσα στο Υπουργικό αυτοκίνητο, στην θέση του συνοδηγού, διακρίνεται ο κ. Σηφουνάκης

Εμπλοκή Σηφουνάκη σε επίθεση.

Πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Μυτιλήνη. Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό ενώ καταγγέλλουν ότι το αυτοκίνητό του χτύπησε και έναν από αυτούς

  Ένα μικρής διάρκειας και χωρίς ευτυχώς χειρότερες συνέπειες για τους εμπλεκόμενους, αναστάτωσε την Παρασκευή το βράδυ την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως λένε τα στοιχεία, ο υπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με πολίτες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο της μαρίνας της Λέσβου, διαμαρτυρόμενοι κατά του μνημονίου αλλά και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Σε αυτό το σημείο τα πράγματα περιπλέκονται.
Σύμφωνα με καταγγελίες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος επιτέθηκε απρόκλητα με το αυτοκίνητό του ενάντια στους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου.   
Ωστόσο για να αποδίδονται τα του καίσαρως τω καίσαρι, ψάχνοντας στοιχεία για το θέμα, διαπιστώσαμε πως αναγράφονται κάποια πράγματα μόνο σε μπλογκ και προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία ή επίσημη ενημέρωση.
Από την Αστυνομία, με την οποία επικοινωνήσαμε, γίνεται γνωστό πως δεν τους έχει αναφερθεί συμβάν με επίθεση αυτοκινήτου σε πολίτη ο οποίος διαμαρτύρεται.
Γίνεται όμως γνωστό πως στις περίπου 11.45 το βράδυ μία ομάδα πολιτών αποδοκίμασε έντονα τον αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος βρισκόταν στη μαρίνα της Μυτιλήνης για μία έκθεση.
Στο βίντεο που δημοσιεύεται φαίνονται οι πολίτες να επιτίθονται λεκτικά στον υπουργό και τον οδηγό του, μετά την επίθεση η οποία έχει λάβει χώρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται.

 Τα μπλογκ πάντως που καταγγέλλουν το περιστατικό κάνουν λόγο για πανικόβλητα κυβερνητικά στελέχη τα οποία δε διστάζουν να επιτεθούν ενάντια στους διαδηλωτές.
"Η τραμπούκικη αυτή συμπεριφορά αντάξια ενός Γκοτζαμάνη δε πρέπει να  μείνει αναπάντητη.  Καλούμε  τις συλλογικότητες της εκπαίδευσης στη Λέσβο, συνδικαλιστικούς φορείς και πολιτικές  οργανώσεις  να καταδικάσουν την επίθεση και τον τραμπούκο υπουργό", καταλήγει η ανακοίνωση-καταγγελία.

ΠΗΓΗ:  http://news247.gr
=============================================
Ευέξαπτος ο Αναπληρωτής! Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει την ίδια αντίδραση σε αιτήματα της ΚΣΕ!

Παπαδόδημα, άρχισε προπόνηση! Οι "μάχες" που έλεγα παρακάτω...είναι προ των πυλών!