ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Θυρανοίξια με κακό ποδαρικό!

Το εκκλησάκι της Παναγίας των κυνηγών είναι πια γεγονός και μάλιστα από αυτά που κάνουν πάταγο!

Πλήθος πιστών, κυνηγών και μη, παρακολούθησαν την τελετή της επαναλειτουργίας με την ευκαιρία αποπεράτωσης της εκ βάθρων επισκευής του.

Παρόντες εκτός των εκπροσώπων της πολιτείας ήταν και εκ μέρους της Δ' ΚΟΣΕ οι κ.κ. Σταθόπουλος Νίκος και Καραγιάννης Μανώλης.

Δεν πρόλαβαν όμως οι ευχές του σεβασμιότατου Δωρόθεου Β' να φτάσουν στα αυτιά του Κυρίου, όταν ο σατανάς έβαλε το πόδι του και τα γέλια έγιναν κλάματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κ.κ. Άγας και Καραγιάνης, μετά από το πέρας της Θείας λειτουργίας ανταλλάσσοντας απόψεις για διάφορα κυνηγετικά θέματα, διαφώνησαν για την προσφορά του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών στο κυνήγι.

Το πάθος του πρώτου σε ψήφους του Κ.Σ. Σύρου για το ΚΕΚ είναι γνωστό, όπως γνωστή είναι και η απαξία που γνώρισε το κόμμα από κάποιους κυνηγετικούς ταγούς στις προηγούμενες ευρωεκλογές. Με αυτά τα δεδομένα η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα ο Σταμάτης να αποτελεί παρελθόν για τα συνδικαλιστικά του συλλόγου!

Μετά από έντονη αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους, υπέβαλε επί τόπου την παραίτησή του στον παρόντα πρόεδρο του συλλόγου.

Κάποιοι θέλουν να γίνεται συντονισμένη κίνηση για να απομακρυνθούν "δυνατά χαρτιά" από το κόμμα, όπως ο Σταμάτης, με απώτερο σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον ενταφιασμό του.

Αυτό που πρέπει όμως να μας απασχολήσει προς το παρόν, είναι ότι η μπονάτσα κράτησε λίγο και τα μποφόρ επέστρεψαν πάλι για τον σύλλογο της Σύρας. Ας ελπίσουμε ότι ο καπετάνιος κρατά καλά το τιμόνι…οψόμεθα!

Το επόμενο μέλος που θα κλιθεί είναι ο κ. Ζαράνης Κώστας.