ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τάδε έφη ΦΙΡΕΡ…


«Η αλήθεια είναι μαλώτρα» λέει η ρήση. Άλλη μια αλήθεια είναι ότι περίμενα το τηλεφώνημα, αλλά όχι τόσο αργά! Αυτό ίσως να οφείλεται στην ποιότητα των πληροφοριοδοτών που έχει ο καθένας. Βέβαια το σέρβις πάντα, είναι ανάλογο του αφεντικού.

Ο κύριος Αντιπρόεδρος, προ 20λέπτου (14:32μμ) όντας θιγμένος, με πήρε για να μου εκθέσει τις απόψεις του σχετικά με την ανάρτηση «Εμάς, μας ρώτησε κανείς;». Φυσικά η κουβέντα διεξήχθη στον γνωστό και προσφιλή του τρόπο…αυτόν του τραμπούκου.

Τι ξεφτίλας χαρακτηρίστηκα, τι κωλόπαιδο, τι νεκροθάφτης, τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω! Μέχρι ότι πήρα τις ρούγες και τα μαγαζιά και τον διαβάλω άδικα ισχυρίστηκε. Λες και η Σύρα είναι τόσο μεγάλη ή μετά από 24 χρόνια, δεν τον έχουν μάθει ποιος είναι και ποιες είναι οι τακτικές του και περιμένουν εμένα να τους πω!
Δεν φταις εσύ καλέ μου φίλε, όλοι ξέρουν ότι η χρόνια παραμονή στην ίδια καρέκλα, φθείρει τόσο τα παντελόνια, όσων δικαίως τα φορούν, όσο και τους χαρακτήρες τους.


Τέλος πάντων, εγώ δεν «μασάω» από τέτοια και του το έκανα σαφές, άσχετα αν μπορεί να το καταλάβει!

Το δια ταύτα είναι ότι, σύμφωνα πάντα με τα ΔΙΚΑ του λεγόμενα, ο Σύλλογος κρέμεται από τις κρίσεις και μόνο του Δ.Σ. η Γενική Συνέλευση περνά σε δεύτερη μοίρα ή αν κρίνω από το αυταρχικό του ύφος, σε μηδενική!

«Αν εμείς στο Δ.Σ. κρίνουμε ότι θέλουμε να στείλουμε κάπου πουλιά, θα τα στείλουμε και δεν θα ρωτήσουμε κανέναν» Οι κουβέντες του ΑΚΡΙΒΩΣ!

Τι να πω κι εγώ; μετά έχουμε όλοι μας απορία γιατί «έφαγαν» τον Γκιόλια του troktiko. Φαντάζομαι σε τι συμφέροντα είχε «ακουμπήσει», αν κρίνω ότι τα συνδικαλιστικά του Συλλόγου είναι πιο light και δέχτηκα για δεύτερη φορά, τέτοιου είδους επίθεση.

Α! Το κορυφαίο θα ξεχνούσα «Όσο είμαι εγώ στον Σύλλογο, εσύ μέσα δεν ξαναμπαίνεις» Όχι φίλε μου, όσο είσαι εσύ και κάποιοι άλλοι μέσα, ΕΓΩ δεν ξαναπατάω και πολλοί άλλοι. Η άδεια βέβαια θα βγαίνει ΕΔΩ, για να έχω το δικαίωμα να σας κρίνω! Μπορεί κάποιον άλλον να τον "έφαγε" η μαρμάγκα, αλλά με εμένα θα είναι κάπως αλλιώς, θα δεις...έκπληξη!

Ρε, λες να πάω να πάρω κι εγώ έναν προσωπικό φρουρό; Λες να με βρουν κι εμένα σε κανένα χαντάκι; Για γέλια είναι όλα αυτά σίγουρα, για γέλια και για κλάματα. Καταντήσαμε να δεχόμαστε επιθέσεις και απειλές έστω και δια τηλεφώνου, έστω και φραστικές, από αυτούς που εκλέγουμε γιατί έχουμε αντίθετη γνώμη με την όποια τακτική, η οποία σκορπάει στον αέρα τα ίδια μας τα λεφτά και τους κόπους.

Βλέπεις Πρόεδρε τι εννοώ όταν λέω ότι σου έχουν φύγει τα ηνία απο τα χέρια; Άλλος αποφασίζει εκ μέρους όλων σας και δεν έχει καμία απολύτως αναστολή να το ανακοινώσει. Εσύ λείπεις κι τύχη σου δουλεύει!

Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί πάω να κρυφτώ, φοβάμαι βλέπετε! Και σαν καλός και πειθήνιος φαντάρος που είμαι, θα χαιρετήσω ανάλογα...Hi Hitler!