ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σεμινάριο για γραμματείς και...φαρισαίους!

Πραγματοποίηση σεμιναρίου για τους Γραμματείς των Κυνηγετικών Συλλόγων της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκπαίδευσης των γραμματέων των Κυνηγετικών Συλλόγων αρμοδιότητας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης.

Το σεμινάριο έγινε στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΑΘ στη Θεσσαλονίκη και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους Συλλόγους διεξήχθη σε δύο ημέρες, στις 3 και 4 Μαϊου 2011.

Συμμετείχαν συνολικά 25 Γραμματείς, ενώ παράλληλα παρευρέθησαν και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και άλλο προσωπικό των Συλλόγων.

Οι εισηγήσεις έγιναν από τα στελέχη της Γραμματείας της Ομοσπονδίας, όπου με αναλυτικό εποπτικό υλικό παρουσίασαν βασικά θέματα λειτουργίας των Κυνηγετικών Συλλόγων, θέματα ορθής τήρησης βιβλίων και εφαρμογής των άρθρων του καταστατικού, διεκπεραίωσης εγγράφων, σύνταξης προϋπολογισμών και απολογισμών, κλπ .

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΜΑΘ, καθώς και ο Διευθυντής Υποστήριξης ενώ στους παρευρισκόμενους διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό.
 
ΠΗΓΗ: Εισερχόμενο mail από ΚΟΜΑΘ
=============================================
"Ότι δεν φτάνει η αλεπού, πηδάει και τα πιάνει" λέει μια διασκευασμένη Ελληνική παροιμία!

Την μια ευχάριστη έκπληξη πίσω από την άλλη μας κάνει η πολύ δραστήρια ΚΟΜΑΘ, που έχει βαλθεί να κρατά ενήμερα τα μέλη της...θέλουν δεν θέλουν!

Πρώτη έκπληξη, οι πληροφορίες που εκρέουν από παντού και προς όλες τις κατευθύνσεις. Πληροφορίες μέσω i pod, i pad κτλ, για τους απανταχού επί Μακεδονικού και Θρακικού εδάφους κυνηγούς.

Δεύτερη έκπληξη, σε δύο μέτωπα, με σεμινάρια για τους γραμματείς και για όλους όσους ενδιαφέρονται να τηρούν σωστά τα βιβλία των συλλόγων τους στο ένα μέτωπο. Σεμιναριακή υπόδειξη, προς φαρισαίους, για το τι μπορεί να κάνει όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα μέλη του στο άλλο!

Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους υποστηρικτές των κινήσεων της Ομοσπονδίας.

Εμείς, εδώ στον Νότο, μάλλον τα ξέρουμε όλα και σωστά, ή, δεν παίρνουμε από λόγια!!!

Για να πω του στραβού το δίκιο, όσες φορές ζήτησα βοήθεια η προθυμία ήταν μεγάλη, αλλά σίγουρα δεν φτάνει μόνο να ζητάς, πρέπει και να σου δίνουν. Αυτό ερμηνεύεται ως "ΜΕΡΙΜΝΑ", "ΑΝΗΣΥΧΙΑ", "ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ", "ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" κτλ, κτλ, κτλ.