ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Νέο τεύχος Τύπος Κυνήγι.



-Έχουν να ραγίσουν πιρούνια!!!

Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη 22/12/10 και κάθε Τετάρτη, με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!

Βασανίζει κουνελάκια και διαφημίζει τη δράση του.


Ο διαχειριστής του www.kounelosfaxtis.blogspot.com δημοσιεύει από τις αρχές Δεκεμβρίου βίντεο στα οποία δύστυχα κουνελάκια βρίσκουν φριχτό θάνατο. Ο ανώμαλος, που θέλει να λέγεται άνθρωπος, περνάει την ώρα του βασανίζοντας τα ταλαίπωρα ζώα για την πλάκα του. Κακοποιεί μέχρι θανάτου μωρά κουνελάκια, σπάζοντάς τους τα ποδαράκια και χτυπώντας τα κεφαλάκια τους σε μαρμάρινο τραπέζι, μέχρι να πεθάνουν, για να τα κάνει, όπως αναφέρει,... στιφάδο.

Εξηγεί, δε, στους αναγνώστες του ότι είναι «κάθετος και ενάντιος σε κακοποίηση κατοικίδιων, όπως η γάτα και ο σκύλος», αλλά τα κουνέλια τα κατατάσσει σε άλλη θέση και τους επιφυλάσσει άλλη μοίρα! Συγκεκριμένα εξηγεί ότι:

«ta binteo einai apoleistika gia ekpaideusi pws kaneis ena stifado. to kouneli einai zwo pros brwsi kai oxi katoikidio!!! to katsikaki tou galaktos ,i to gourounaki, i to arnaki giati to trwte??? E emena maresei to kounelaki Eimai kathetos kai enantios se kakopoiisi katoikidiwn opws i gata i o skulos».

Αλήθεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να παρέμβει, προκειμένου να εντοπιστεί ο διαχειριστής αυτής της ιστοσελίδας και να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου περί βάναυσης κακοποίησης ζώων;

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

Το blog δεν ανιχνεύεται πλέον, μάλλον ο "μάγκας" έφαγε "πόρτα" από το σύστημα...!