ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα!


Θυελλώδης αναμένεται να είναι η νέα 2ετια για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σύρου, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Δεν μπορεί κανείς να υποθέσει κάτι άλλο, αφού τα λεγόμενα του κ. Μώτου περί απεμπλοκής του από τα κοινά του Συλλόγου, γιατί ήθελε τάχα μου να αναλάβουν φρέσκα μυαλά, έπεσαν στο κενό. Εκ νέου, ο απερχόμενος - επερχόμενος πρόεδρός μας, κατέθεσε υποψηφιότητα, κάτι που δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να του απαγορεύσει, την τελευταία στιγμή μαζί με άλλα 5 άτομα.

Συγκεκριμένα, στις 25 Μαρτίου στις 12 το βράδυ όταν ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ρούσσος επισκέφτηκε τα γραφεία για να κλείσει τυπικά η υπόθεση «υποψηφιότητες», βρήκε 6 αιτήσεις να τον περιμένουν στο γραφείο, κλείνοντας του το μάτι (!) για την νέα «παρέα» που μεθοδεύεται να αναλάβει τις τύχες του Συλλόγου μας.
Οι πληροφορίες μου λένε μάλιστα, ότι κάποιος συνάδελφος που είχε βιαστεί να υποβάλει αίτηση για τις αρχαιρεσίες, να επιθυμεί ΑΜΕΣΑ την ανάκληση της αιτήσεως του, για να μην αναγκαστεί να παραιτηθεί αργότερα! Κάτι που είχε κάνει και στο περασμένο Δ.Σ.!!!
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα! Δεν είμαι εγώ. Άλλος είναι αυτός που είχε την διάθεση να προσφέρει, και μπορούσε να το κάνει, αλλά προτίμησε να απέχει εξαιτίας κάποιων παρουσιών. Το όνομά του θα το μάθετε στην πορεία από τον ίδιο. Εγώ κατέληξα ότι ή το όραμα μου είναι πολύ μεγάλο, ή αυτοί πολύ μικροί για να αντέξουν να το κουβαλήσουμε παρέα! Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε.
Βλέπετε λοιπόν με ποιον τρόπο χάνει ο σύλλογος και το κυνήγι, από τις λάθος επιλογές που κάνουμε όταν βάζουμε λάθος άτομα να μας εκπροσωπούν.
Για να δούμε λοιπόν ο νέος – παλιός πρόεδρος, πώς θα οδηγήσει τον σύλλογο και με ποιον τρόπο θα πετύχει την συσπείρωση των μελών του, όταν καλά καλά από την αρχή δεν μπορεί να συσπειρώσει τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ. τα οποία δεν πιστεύουν ότι μπορούν να συνεργαστούν παρέα!
Είναι κακό πράγμα ο εγωισμός γιε μου και άκρως επικίνδυνος όποιος, η παρουσία του και μόνο, απομακρύνει τον κόσμο. Βέβαια την τελευταία λέξη θα την πεις ΕΣΥ, αλλά πια θα είναι αυτή άραγε; Θα πούμε όλοι μαζί Χριστός Ανέστη ή καλό σου ταξίδι αξιομακάριστε σύλλογε ημών;