ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΥΝΗΓΙ


Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί αυτήν την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!

Κυβερνο-Φίμωση σε κυνηγετικές σελίδες



Το Google προειδοποιεί τους επισκέπτες πως το ksellas.gr είναι επικίνδυνος ιστότοπος. Αν και εδώ που τα λέμε, η ΚΣΕ επιμένει να φυμώνεται απο μόνη της. Το ίδιο ακριβώς επισημαίνει και ο Opera για την σελίδα του www.kek.com.gr, το γνωστό και αγαπημένο Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών. Ο αναγνώστης καλείται να συνεχίσει με δική του ευθύνη το "σερφάρισμα" στον επιλεγμένο ιστότοπο. Ας υποθέσουμε ότι αυτό συνέβει λόγο της...ζέστης που ζάλισε τον server και ότι δεν δεχόμαστε Μπιρμπιλοεπίθεση, ωχ συγνώμη ΜκΟεπίθεση...καλέ τι έπαθα; κυβερνοεπίθεση ήθελα να γράψω!

Έναρξη θαλάσσιων περιπολιών δίωξης λαθροθηρίας.




Από το γραφείο τύπου ανακοινώνεται,
Κατ εφαρμογή του άρθρου τρία (3) παράγραφός τέσσερα (4) του καταστατικού στα πλαίσια της δίωξης λαθροθηρίας άρχισαν οι θαλάσσιες περιπολίες της ομάδας θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου.
Οι περιπολίες με σκάφη ιδιοκτησίας μελών του συλλόγου μας πραγματοποιούνται σε όλο το νησί δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακτές που αποτελούν όριο καταφυγίων και που είναι αδύνατη η πρόσβαση με όχημα. ( νότιο δυτικές, νότιο ανατολικές καθώς και βόρειο ανατολικές ακτές νήσου Άνδρου)
Επίσης για την καλύτερη λειτουργία θα ενημερωθεί και ο σύλλογος Αλιειών Άνδρου ώστε εάν εντοπιστεί οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να ενημερωθεί αμέσως ο σύλλογος μας.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους για τυχών περιπτώσεις λαθροθηρίας, παρακαλούνται οι κυνηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΠΗΓΗ:http://ksandrou.blogspot.com