ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το μέλι, τα δάχτυλα, ο τρόπος που το γλύφεις και το σημείο που γράφεις τον κοσμάκη!

Μια ανάρτηση που κινεί το ενδιαφέρον, μα και τις υποψίες για αυτούς που έχουν το μέλι στα δάχτυλα και τον τρόπο που βρίσκει ο καθένας να το...γλύψει, είναι η παρακάτω.

Πληρώνουμε που πληρώνουμε εμείς τα χαϊβάνια, ας είχαμε τις ανάλογες καλύψεις...!!!

Απολαύστε την εξιστόρηση του γεγονότος από τον φίλο http://petitchasseur.blogspot.com/ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

 ""Φίλοι κυνηγοί θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι σε περίπτωση που πάθεται καποιο ατύχημα κατα την ωρα του κυνηγιού η ασφάλεια που πληρωνετε κάθε χρόνο κατα την εκδοση της κυνηγητική σας αδείας σας καλύπτει αρκετα απο τα χρηματα που θα χασετε! Βεβαια αυτο εξαρτατε απο το πακέτο ασφαλισης που εχει ο κάθε συλλογος και τους περιορισμους και τους ορους της καθε εταιρείας!!! αυτο που εχετε να κανετε είναι να διαβαζετε καθε χρονο το ασφαλιστήριο ωστε να είστε εννημεροι!



μια μικρή περιπέτεια είχα και εγω αυτες τις μέρες και αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο ήταν η σταση του προεδρου της Γ' Κ.Ο.Π. κυριου Μαρκοπουλου, που ως αντικαταστατης της συζηγου του που ειναι ασφαληστρια, σηκωσε το τηλ για να απαντηση στην κληση μου!!!


Αφου συστηθηκα και εξηγησα το ατυχημα που ειχα στο βουνο τοτε μου ειπε οτι δεν δικαιουμε καμια αποζημιωση λογω οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος και δεν εκανα δαπανες σε φαρμακα και ιατρους! Όταν του ανεφερα αναλογο περιστατικο (απο τον Κ.Σ. Χανιων) που ειχε αποζημιωθει μου ειπε οτι αποκλείετε να εχει συμβει γιατι εχει 300 εταιρειες και καμια δεν αποζημιωνει για τραυματισμό περα απο ιατρικες δαπανες και φαμακα ή απωλεια μισθου εφοσον ειναι στο συμβολαιο του συλλογου!!! Αποφασισμενος να βρω ακρη αρχησα να ψαχνω το τηλ της εταιρειας και πριν περασει ενα λεπτο χτυπησε το τηλ μου! Ηταν η γραματεας του Κ.Σ. Κορίνθου η οποία μου ειπε οτι διαβασε το συμβολαιο και δικαιουμε αποζημιωση αναρρωσης 10 ευρω την μερα μεχρι και 30 ημερες καθως και τα δικαιολογητικα που επρεπε να προσκομισω! Η παγιδα που είχε το συμβόλαιο ηταν οτι επρεπε να δηλωσουμε το ατυχημα εντος 3 ημερων απο την μερα που συνεβη!


Ας ελπισω να δικαιοθει η επιμονη μου και να εγκριθουν τα χρηματα της αποζημιωσεις αλλα με τρελενει η αδιαφορια και η αντιμετωπιση του προεδρου της Γ΄ Κ.Ο.Π. που αντι να εξυπηρετησει ενα συναδελφο κυνηγο προσπαθουσε να με ξεφορτωθει μιας και ηταν ασχετος απο τους ορους του συμβολαιου αλλα και να μου υποδειξει γειτονικο συλλογο με ακριβοτερο συμβολαιο αρα και καλλυτερες καλυψεις!


ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ! ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ!!!""