ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πράσινα (παρ)άλογα!


Αποσπάσεις Δημοσίων Υπαλλήλων στους Οικολόγους Πράσινους βάσει του νόμου 2910/2001.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν δημοσίους υπαλλήλους που, ανεξαρτήτως φύλου, διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα και επιθυμούν να εργαστούν μαζί, να δηλώσουν την πρόθεσή τους να αποσπαστούν, απο την υπηρεσία στην οποία εργάζονται σήμερα, στην Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και να εργασθούν στους Οικολόγους Πράσινους με βάση τις διατάξεις του νόμου 2910/2001, σε θέσεις που πρόκειται να πληρωθούν με βάση τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που περιγράφονται παρακάτω.Η θέσεις αφορούν μετατάξεις υπαλλήλων στην Αττική, την Αν. Μακεδονία και Θράκη (Κομοτηνή και, εναλασσόμενα, Καβάλα), την Ήπειρο (Ιωάννινα) και το Ν.Αιγαίο (Σύρος ή Ρόδος).

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.
ΠΗΓΗ: www.syrostoday.gr
===================================================

Να πω για τις ρίζες της απαξίωσης που γνωρίζει το πολιτικό μας σύστημα, η πολιτική και οι πολιτικοί; Να πω για τις πρακτικές των κομμάτων προς όφελος ημετέρων; Να πω για τις εμπεριστατωμένες λύσεις για το δημοσιονομικό μας έλλειμμα; Τι να πω και τι ν' αφήσω!

Γιατί μας ενόχλησαν, τάχα μου, οι δηλώσεις του Πάγκαλου, ότι τα "φάγαμε μαζί"; Ή ότι, κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι "κοπρίτες";

Για άλλη μια φορά οι, από σπόντα εκλεγμένοι, Πράσινοι αποδέχονται τα καλά και συμφέροντα που τους προσφέρει το σαθρό σύστημα, αποδεικνύωντας το ψεύτικο ενδιαφέρον τους για τον τόπο και την προσφιλή τους τακτική, να τα "παίρνουν" και να ζημιώνουν τον κρατικό προϋπολογισμό!

(ΚΑΙ) με αυτόν τον τρόπο, μέλη των ΜκΟ καταφέρνουν και βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, στις προσφιλείς τους οργανώσεις. Εμείς, τον ύπνο τον ιλάριο!!!

Μεγάλα παιδιά είσαστε, τα υπόλοιπα σκεφτείτε τα μόνοι σας!