ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Έφυγε από τη ζωή ένας εξαιρετικός Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας.

Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, έχασε τη ζωή του την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, σε ηλικία μόλις 46 ετών ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και Συντονιστής των Θηροφυλάκων της Θράκης Γεώργιος Τρίχας.

Ο Γιώργος εργαζόταν ως Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας με θέση εργασίας τον Κυνηγετικό Σύλλλογο Κομοτηνής. Η Ομοσπονδία μας, η ΚΣΕ και ο Κ.Σ. Κομοτηνής συμπαραστάθηκαν, κατά το δυνατόν, σε όλη την περίοδο της άνισης μάχης του και εκτιμούμε πως πρέπει να το κάνουμε και στο μέλλον, μιας που ο Γιώργος άφησε πίσω του άνεργη γυναίκα και μια κόρη μόλις τεσσάρων ετών.
Για το λόγο αυτό άμεσα η ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ θα σας ενημερώσει για τη δυνατότητα στήριξης της οικογένειας του Γιώργου μέσα από τη δημοσιοποίηση τραπεζικού λογαριασμού.

Ο Γιώργος ήταν Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας από την έναρξη της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής το 2000, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια και θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. Ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες της κυνηγετικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων και το πρόγραμμα φαινολογίας της μετανάστευσης. Γρήγορα η ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ διέγνωσε τις ικανότητές του Γιώργου και έτσι τον έχρισε ο Συντονιστή Θηροφυλάκων της Θράκης.

Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαίρετο χαρακτήρα του, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί του, την οργανωτικότητά του και την σπουδαία παραγωγή έργου στην πάταξη της λαθροθηρίας και την προστασίας της άγριας πανίδας.

Ο Γιώργος ήταν ένα λαμπρό παιδί της κυνηγετικής οικογένειας!

ΠΗΓΗ:  http://www.hunters.gr

Νέο τεύχος Τύπος ΚΥΝΗΓΙ.

Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 24/10/11 και κάθε Τετάρτη, με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!