ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γράψε άλλον έναν…!



Παραιτήθηκε ΚΑΙ ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Σύρου.

Πληροφορία της τελευταίας στιγμής, θέλει τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Σύρου να γυρνά στραβά το καπέλο του και από κει πάνε κι άλλοι!

Για τα αίτια τις παραίτησης, και όχι μόνο, θα ενημερωθείτε μέσα στις επόμενες μέρες. Προς το παρόν, στη Δ’ ΚΟΣΕ κοινοποιήθηκε το γεγονός δια αλληλογραφίας. Φυσικά κανείς από εκεί δεν πρόκειται να πάρει το μέρος κανενός. Ελπίζω οι απανωτές παραιτήσεις όμως, να βάλουν κάποιων τα μυαλά να δουλέψουν και να ψάξουν να βρουν ποιος, ή τι φταίει και να πράξουν τα δέοντα με την πρώτη ευκαιρία!

Η παραίτηση του Προέδρου είναι η τρίτη στην σειρά, που μετρά στο ενεργητικό του αυτό το Δ.Σ. ρεκόρ για τα δεδομένα του Συλλόγου. Ρεκόρ μπορεί να αποτελεί και το γεγονός ότι παραιτήθηκε Πρόεδρος, δεν ξέρω. Τον χορό είχε ξεκινήσει ο Γ. Γραμματέας, ακολούθησε ένα μέλος και τρίτωσε ο Πρόεδρος. Μέχρι τις επόμενες αρχαιρεσίες μεσολαβούν 6 μήνες. Για να δούμε θα ακολουθήσει άλλος;

Ή κατά διαβολική σύμπτωση όλοι οι άχρηστοι αντάμωσαν φέτος, ή κάτι τρέχει μέσα εκεί!

Κάντε λίγη υπομονή, θα τα πούμε και μάλιστα από την καλή!

Νεκρός κυνηγός αγριογούρουνων στην Αρκαδία !!


Τις πρωινές ώρες χθες (24.10.2010) στην αγροτική περιοχή «Βαθιά Λάκα» Σπαναϊικων Φαλαισίας Αρκαδίας κυνηγός - άνδρας ηλικίας 65 ετών, κάτοικος περιοχής, κυνηγώντας αγριόχοιρους, κατά τον χρόνο που ευρίσκετο σε αναμονή, πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος προφανώς τον εξέλαβε ως θήραμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο ανωτέρω κυνηγός βρέθηκε νεκρός την 08:10 ώρα χθες από συγχωριανό του.

Έρευνα – προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Α. Τ. Μεγαλόπολης σε συνεργασία με το ....Τ. Α. Τρίπολης.

ΠΗΓΗ: http://artozinos.blogspot.com/