ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Γράψε άλλον έναν…!Παραιτήθηκε ΚΑΙ ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Σύρου.

Πληροφορία της τελευταίας στιγμής, θέλει τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Σύρου να γυρνά στραβά το καπέλο του και από κει πάνε κι άλλοι!

Για τα αίτια τις παραίτησης, και όχι μόνο, θα ενημερωθείτε μέσα στις επόμενες μέρες. Προς το παρόν, στη Δ’ ΚΟΣΕ κοινοποιήθηκε το γεγονός δια αλληλογραφίας. Φυσικά κανείς από εκεί δεν πρόκειται να πάρει το μέρος κανενός. Ελπίζω οι απανωτές παραιτήσεις όμως, να βάλουν κάποιων τα μυαλά να δουλέψουν και να ψάξουν να βρουν ποιος, ή τι φταίει και να πράξουν τα δέοντα με την πρώτη ευκαιρία!

Η παραίτηση του Προέδρου είναι η τρίτη στην σειρά, που μετρά στο ενεργητικό του αυτό το Δ.Σ. ρεκόρ για τα δεδομένα του Συλλόγου. Ρεκόρ μπορεί να αποτελεί και το γεγονός ότι παραιτήθηκε Πρόεδρος, δεν ξέρω. Τον χορό είχε ξεκινήσει ο Γ. Γραμματέας, ακολούθησε ένα μέλος και τρίτωσε ο Πρόεδρος. Μέχρι τις επόμενες αρχαιρεσίες μεσολαβούν 6 μήνες. Για να δούμε θα ακολουθήσει άλλος;

Ή κατά διαβολική σύμπτωση όλοι οι άχρηστοι αντάμωσαν φέτος, ή κάτι τρέχει μέσα εκεί!

Κάντε λίγη υπομονή, θα τα πούμε και μάλιστα από την καλή!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν φυγει μεσα απο το Δ.Σ. ο κ.Μωττος μην περιμενετε προκοπη στον Συλλογο σας.
Αυτος ειναι η ''χολη'' και το ξερετε καλυτερα απο εμενα εσεις οι Συριανοι.Δεν ειναι δυνατον να παιρνει το μερος τον Λαθροθηρων αυτος...ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

μια παροιμια λεει = κορακας κορακου ματι δεν βγαζει!!!!!!

kaliakouda είπε...

Με οκτώ κουβέντες που γράφεις ανώνυμε επισκέπτη #2, δεν μπορεί κανείς να πιάσει το νόημα του συνειρμού σου!

Η συνεχόμενες παραιτήσεις δείχνουν ακριβώς αυτά που λέω στην τελευταία παράγραφο. Ή κάτι τρέχει ή έτυχε και συναντήθηκαν μαζί όλοι οι χαζοί και τώρα αραιώνουν σιγά σιγά. Τέτοια τύχη φέτος; Δεν νομίζω…!

Εκτός κι αν υπονοείς, ότι η παραίτηση του Προέδρου είναι για τα μάτια ή πρόκειται για έναν omerta με απώτερο αποτέλεσμα κάτι άλλο! Ήμαρτον, ούτε ο Σπίλμπερκ τέτοιο σενάριο! Να το δω κι αυτό…!

Ανώνυμος είπε...

απαντησα στον προηγουμενο φιλε μου
δεν ηταν το σχολιο για τον προεδρο του συλλογου!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα όλα γίνονται γιατί το διοικητικό συμβούλιο δέν έχει αντικείμενο να εργαστεί και να απασχολείσει τόν εγκέφαλο του, εάν είχαν αντικείμενο δέν θα προλαβαίναν να αλλοιωθούν σε τέτοιες σκέψεις...
Δουλεία κύριοι δουλεία...
αγαπήστε το σύλλγο σας εργαστείτε...!