ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο της Σύρας.


Των Βαΐων σήμερα και ο ερχομός του νέου Δ.Σ. χαιρετίζεται μετά Βαΐων και κλάδων, από όλα τα μέλη του συλλόγου μας.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες αιχμές για μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά όλοι ελπίζουν ότι η καλές προθέσεις και η διορατικότητα του νέου προέδρου και των υπολοίπων εντός του Δ.Σ. θα τις βάλουν στην άκρη.

Υποτυπώδης η παράδοση – παραλαβή καθηκόντων στην συνάντηση που έγινε στις 16/4 στα γραφεία του συλλόγου, αφού κάποιοι από τους προκατόχους έχουν παραδώσει πνεύμα εδώ και μέρες, για να μην πω εδώ και χρόνια!

Η νεοεκλεγείσα 6αδα συνήλθε σε σώμα και ανέλαβε καθήκοντα. Ορίστηκε ταμίας, ή καλύτερα επανατοποθετήθηκε, αφού ο κ. Μπαϊλας (!) κλήθηκε εκ νέου να διαχειριστεί τα οικονομικά του συλλόγου. Αυτό που απομένει, είναι να δούμε στην πορεία αν θα μπορέσουν να γίνουν και μια ψυχή, επαναφέροντας την ομόνοια ανάμεσα στα μέλη. Κάτι το οποίο, εγώ προσωπικά, το εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου.

Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει προς το παρόν, είναι ότι ο νέος πρόεδρος έχει πάρει το μάθημα από τα παθήματα των προηγούμενων και κρατά από την αρχή, σφιχτά τα γκέμια!

Εκείνο που χρειάζεται τώρα το νέο Δ.Σ. είναι ηρεμία, πίστωση χρόνου και ένθερμη υποστήριξη από όλους μας, μιας και το πρώτο crash test που έχει να περάσει, είναι αρκετά δύσκολο. Όραμα και θέληση αν υπάρχουν, όλα θα έρθουν σιγά σιγά.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έτσι όπως προέκυψε μετά την πρώτη συνεδρίαση είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:   Νικολαϊδης Σταμάτης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Ροδίτης Γιώργος

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Μαυράκης Δημήτρης

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ:  Σκοπελίτης Αλέκος

ΤΑΜΙΑΣ:  Μπαϊλας Άκης

ΜΕΛΗ:  Άγας Σταμάτης -  Τάνταλος Κώστας

Θερμά συγχαρητήρια, σιδεροκέφαλοι, ανοιχτόμυαλοι, χαλκέντεροι και καλό κουράγιο σας ευχόμαστε κύριοι συνάδελφοι. Το στάνταρ αυτή την στιγμή που κρατάτε στα χέρια σας, ειδικά εσύ πρόεδρε, είναι η εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπό σας και στις προθέσεις σας τα μέλη.

Θερμή παράκληση από όλους εμάς: ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ!!!

Καλή σας επιτυχία, όλοι μας θα είμαστε στο πλευρό σας.