ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμος της Σύρας για τα αδέσποτα.


Εδώ και μερικές μέρες εντάχθηκε στο στόλο των οχημάτων του Δήμου ένα μικρό βαν, το οποίο διατέθηκε αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη υπηρεσία.
Παράλληλα, ο Δήμος διέθεσε και έναν δημοτικό υπάλληλο (ο γνωστός για την αγάπη στα ζώα Κώστας), ο οποίος πλέον θα απασχολείται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τομέα.
Όσοι δημότες εντοπίζουν κάποιο αδέσποτο που χρειάζεται φροντίδα θα μπορούν να καλούν την συγκεκριμένη υπηρεσία στο τηλέφωνο 6980132266

Νέα από την ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ.


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣΕΔΡΑ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 173 – 175551 34 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤΗΛ. 2310 477128 – 477129, 6973 808934, FAX 2310 473863 – 475301



Σας ενημερώνουμε ότι το ερωτηματολόγιο για τις εξετάσεις νέων κυνηγών είναι διαθέσιμο και στο κινητό  -
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της ΚΟΜΑΘ για ANDROID και Smartphone.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.custom.huntersgr 
H ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση προχώρησε και στην έκδοση των νέων ερωτηματολογίων και τη διαθέσή τους κατόπιν στους κατά τόπους Κυνηγετικούς Συλλόγους, καθώς τα Δασαρχεία δεν διαθέτουν επαρκή ικανό αντιτύπων.
Με τη χρήση της νέας τεχνολογίας ο νέος κυνηγός μπορεί να έχει και στο κινητό του το νέο τύπο ερωτηματολογίων. Αλλά και ο παλαιότερος κυνηγός μπορεί να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή και να “φρεσκάρει” τις γνώσεις του.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης (ΚΟΜΑΘ) στα χέρια σας!Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο την παρουσίαση των θηραμάτων, πτηνών και θηλαστικών, τους κυνηγετικούς σκύλους με φωτογραφίες καθώς και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα. Επίσης, θα βρείτε χάρτες με τα καταφύγια άγρας ζωής της Μακεδονίας – Θράκης, όπως αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.
Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ασφάλεια στο κυνήγι, οδηγίες για την εξέταση υγείας του θηράματος, ενώ οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες, καθώς και το έργο της ΚΟΜΑΘ είναι άλλες ενότητες που παρουσιάζονται.
Τα στοιχεία αυτά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην έκδοση «Εγχειρίδιο Κυνηγού» που μοίρασε δωρεάν η ΚΟΜΑΘ σε όλους τους κυνηγούς της περιφέρειας της.

Γραφείο Τύπου ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ