ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Νέο τεύχος Τύπος ΚΥΝΗΓΙ.

Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί αυτήν την Τετάρτη 227/11/2013 και κάθε Τετάρτη με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!

Το είδαμε κι αυτό!

Σύλληψη αντιπροέδρου Κυνηγετικού Συλλόγου!!!

 Όπως ανακοίνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμα, το Σάββατο 23/11/2012 η Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του ν.Δράμας Γεώργιος Τόσκας και Γεώργιος Συμεωνίδης κατά την εκτέλεση της υπηρεσίες τους και μετά από συντονισμένες προσπάθειες προέβησαν σε μηνύσεις κατά 10 ατόμων για παράνομη θήρα στο καταφύγιο Αετοράχης του νομού Δράμας. 

 Πραγματοποιήθηκε κατάσχεση των όπλων καθώς και του παράνομα θηρευθέντος θηράματος, ενός αγριόχοιρου. Το Δ.Σ. του Κ.Σ. Δράμας συγχαίρει τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες για την επιμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ihunt.gr, όλοι οι συλληφθέντες έχουν εκδώσει άδεια θήρας στον ίδιο Κυνηγετικό Σύλλογο (πρόκειται για κεντρικό σύλλογο της Μακεδονίας) και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι και αντιπρόεδρος του συλλόγου. Οι θηροφύλακες απέδειξαν για ακόμη φορά ότι κανένα περιστατικό λαθροθηρίας δεν θα καλύπτεται.