ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας!

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 27-02-2013, από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 29χρονος βαθμοφόρος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της Λιμενικής Αρχής Τήνου, για άσκηση παράνομης θήρας με χρήση όπλου, δρώντας από κοινού με 48χρονο βαθμοφόρο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., επίσης υπηρετούντα στο Υπολιμεναρχείο Τήνου. 
Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου ο 29χρονος βαθμοφόρος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 48χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς αποτέλεσμα. 
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου ενώ μετά από εντολή του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. οι ανωτέρω βαθμοφόροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

Το Δοξάτο γιορτάζει.

Την ετήσια γιορτή των κυνηγών και όχι μόνο διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε 15 ημέρες περίπου από σήμερα. Το Σάββατο 16/03/2013 και στις 21:00 στο κέντρο διασκεδάσεως il nido στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας δίνουμε ραντεβού για μία ανεπανάλειπτη και αξέχαστη βραδιά κεφιού και χορού.

Ο Σύλλογος μας μετά την επιτυχημένη υπαίθρια γιορτή που πραγματοποίησε στις 31/07/2011 στο χώρο προσαρμογής θηραμάτων του συλλόγου μας και με πολύ μεγάλη συμμετοχή ατόμων τότε αποφάσισε μετά από 18 μήνες και παρ' όλη την οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας μετά από απαίτηση πολλών μελών μας να οργανώσουμε φέτος την ετήσια εορταστική εκδήλωση που συνήθιζε ο σύλλογος μας τα προηγούμενα χρόνια για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα για να χαμογελάσουμε και να χορέψουμε. Σε μία εκδήλωση βγαλμένη από τα παλιά λοιπόν ευελπιστούμε σε μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Στην εκδήλωση θα πρέπει να τονίσουμε ότι θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.
Αρχικά καταφέραμε και φέτος να μαζέψουμε 307 δώρα αξίας 10€ και πάνω από χορηγίες φίλων του Συλλόγου μας, επαγγελματίες του Νομού μας και όχι μόνο, που και φέτος βρίσκονται κοντά στην γιορτή μας. Τους ευχαριστούμε θερμα όλους.

Επίσης θα υπάρχουν και 6 μεγάλα δώρα που θα κληρωθούν με την πώληση των λαχείων. Το ένα δώρο που είναι ένα όπλο αξίας 500€ και είναι ευγενική χορηγία του Συλλόγου μας, το δεύτερο δώρο θα είναι δωρεά από τον μεγάλο μας χορηγό κ.Κουτσίδη Μιχάλη (Αutoparts Δράμας στο 1ο χιλ Μικροχωρίου - Δράμας) και είναι επίσης όπλο αξίας 500€. Το τρίτο δώρο μας το χορηγεί ο Δήμος Δοξάτου και οφείλουμε και στον Δήμο μας ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το δώρο που μας έταξε ο Δήμαρχος είναι μία δωροεπιταγή αξίας επίσης 500€ για είδη ιματισμού, κυνηγιού, αλιείας, από το κατάστημα του κ.Μιχαηλίδη Γεώργιου στον Άγιο Αθανάσιο.

Τα μεγάλα δώρα μας συνεχίζονται, έχουμε λοιπόν άλλα 2 δώρα αξίας από 200€ έκαστο για την Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Νυχτερινού Τιμολογίου (το δώρο περιλαμβάνει Αίτηση στην ΔΕΗ, Ηλεκτρολογικό Σχέδιο, Εγκατάσταση Χελώνας, Μελέτη & Επίβλεψη). Το δώρο είναι μία ευγενική χορηγία του μέλους του Συλλόγου μας Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. κ. Αβραμίδη Νικόλαο. Τέλος το 6ο δώρο μας είναι ένα πολύ καλός φούρνος μικροκυμάτων αξίας 180€, μία ευγενική προσφορά των καταστημάτων Σούπερ - Μάρκετ Γουντζίδη ΑΕ.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Σύλλογός μας αποφάσισε ομόφωνα στο τελευταίο Δ.Σ. που πραγματοποιήσε να βραβεύσουμε με αναμνηστική πλακέτα  13 μέλη μας που είναι 80 ετών και επάνω και είναι ενεργά μέλη ακόμη του Συλλόγου μας θεωρώντας ετησίως την κυνηγετικής τους άδεια. Τα μέλη που θα βραβευθούν αλφαβητικά είναι τα παρακάτω:

1. Αναστασιάδης Παναγιώτης
2. Ανδρούτσος Αναστάσιος
3. Αραμπατζόγλου Νικόλαος
4. Αργυρίου Απόστολος
5. Ηλιάδης Αβραάμ
6. Καρατζόγλου Πολυχρόνης
7. Λουλούδης Ανδρέας
8. Παπαδόπουλος Αβραάμ
9. Παπαδόπουλος Γεώργιος
10. Παπαδόπουλος Συμεών
11. Σακκόπουλος Παντελής
12. Τζιμουλάκης Ηλίας
13. Φραγκούλης Δημήτριος 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η εκδήλωση θα έχει 2 κληρώσεις. Η πρώτη θα είναι άμεσης νίκης. Θα υπάρχουν 3 φακελάκια "δεμένα" μεταξύ τους που θα έχουν 1 δώρο από τα 307 δώρα των χορηγών μας και επίσης μέσα στα 3 φακελάκια αυτά θα υπάρχουν και 12 λαχνοί για την κλήρωση των 6 μεγάλων δώρων μας που θα γίνει αργότερα. Ο Σύλλογός μας κατανοώντας τις δυσκολίες που περνάει όλος ο κόσμος αποφάσισε να δώσει την τριάδα με τα φακελάκια αντί των 15€ που  αποφασίστηκε αρχικά, στην εκλυστική τιμή των 10€. Δηλαδή με 10€ που θα πάρει κάποιος το πακετάκι με τα 3 φακελάκια θα πάρει σίγουρα ένα δώρο από τα 307 του καταλόγου δώρων και 12 λαχνούς για τα 6 μεγάλα δώρα μας. Όλα τα δώρα θα ανακοινωθούν σε νέα ανάρτηση λίγο πριν την εορταστική εκδήλωση.

Τελιώνοντας θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Σύλλογός μας βρίσκεται στις τελικές προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ιδιόκτητου χώρου του. Έτσι κάνει ότι μπορεί για να μαζέψει χρήματα για τον παραπάνω λόγο. Γι' αυτό θα παρακαλούσαμε τα μέλη μας που θα παρευρεθούν στον χορό μας να μας στηρίξουν με την αγορά λαχείων.

Ο μέγας χορηγός του Χορού μας είναι ο κ.Κουτσίδης Μιχαήλ, υπεύθυνος της εταιρίας "Αutoparts" - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παντώς Τύπου. Βρίσκεται στο 1ο Χιλ Μικροχωρίου - Δράμας. Τηλ. 2521083566. Μας χορήγησε 1 από τα μεγάλα δώρα.
Χορηγοί μεγάλοι επίσης είναι ο κ.Μιχαηλίδης Γεώργιος με τα είδη κυνηγιού & αλιείας, "Γιούρας" στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας με τηλέφωνο επικοινωνίας 6932614870.
Το κατάστημα Υοu Shop Δράμας - Εμπόριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών - Service HY & Kινητής Τηλεφωνίας - Αναλώσιμα και είδη γραφείου στην Δράμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2521057222.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο όμιλος εταιριών Star Δράμας στην Δράμα με τηλέφωνο επικοινωνίας 2521046016 που θα επικοινωνήσει τον χορό μας και θα καλύψει την εκδήλωση.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Για το Δ.Σ. του Κ.Σ. Δοξάτου

Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης - Πρόεδρος.
Μουλιστάνος Ηλίας - Γεν. Γραμματέας. 


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ