ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας!

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 27-02-2013, από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 29χρονος βαθμοφόρος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της Λιμενικής Αρχής Τήνου, για άσκηση παράνομης θήρας με χρήση όπλου, δρώντας από κοινού με 48χρονο βαθμοφόρο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., επίσης υπηρετούντα στο Υπολιμεναρχείο Τήνου. 
Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου ο 29χρονος βαθμοφόρος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 48χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς αποτέλεσμα. 
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου ενώ μετά από εντολή του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. οι ανωτέρω βαθμοφόροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

3 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Να τα χαιρόμαστε τα καμάρια μας!
Μετά θέλουν να επιβάλουν και την τάξη στους υπόλοιπους πολίτες!

Που πάμε Κουμπάρε!!!!

kaliakouda είπε...

Εκει που παμε χρονια κουμπαρα, απλα δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι, ή καναμε οτι δεν, για να μην χρειαστει να χασουμε το βολεματακι μας!

Εχουμε οτι ακριβως μας αξιζει...δυστυχως!

Ανώνυμος είπε...

Απλά για την ενημέρωση σας , να σας πληροφορήσω ότι η λαθροθηρία αφορούσε κατσίκια. Όπως ξέρετε η Τήνος έχει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 6000 αδέσποτα κατσίκια . Η καταστροφή που έχει γίνει στην χλωρίδα του νησιού είναι ανεπανόρθωτη και οι "υπεύθυνοι" δεν κάνουν τίποτα (πρωτοφανές) !!!!!