ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙΚ(Ω)ΛΟΓΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΨΙΛΕΣ ΕΛΙΕΣ



Ενίσχυσε μας

Πέρα από την κρατική χρηματοδότηση, οι Οικολόγοι Πράσινοι βασίζονται αποκλειστικά στις συνεισφορές μελών και φίλων. Αυτό μας διατηρεί απολύτως ανεξάρτητους από οποιαδήποτε συμφέροντα. Με τη συνεισφορά σου υποστηρίζεις τις δράσεις και τις καμπάνιες για την πράσινη πολιτική. Ακόμα και η πιο μικρή συνεισφορά είναι για μας πολύτιμη γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ακουστεί καθαρότερα η φωνή της Οικολογίας.


Με αυτά τα λόγια οι οικ(ω)λόγοι πράσινοι επαιτούν τον οβολό όσων θέλουν να είναι in και σύμφωνα με τις ταγές των καιρών! Φυσικά του κειμένου το οποίο απευθύνεται σε εγκεφαλικά νεκρούς, γιατί σε τέτοια κατάσταση θα πρέπει να βρίσκεται κάποιος για να προσπεράσει το «Πέρα την κρατική χρηματοδότηση» και να το ταιριάξει με το « Αυτό μας διατηρεί απολύτως ανεξάρτητους από οποιαδήποτε συμφέροντα», ακολουθούν οι τρόποι πληρωμής, οι τραπεζικοί λογαριασμοί κτλ. Μέχρι άτοκες δόσεις φαντάζομαι ότι είναι σε θέση να κάνουν, για να υφαρπάξουν τα ευρώπουλα.
Σε αντίθεση με τα πράσινα άλογα των οικ(ω)λόγων εμείς οι κυνηγοί εμμένουμε και επιμένουμε να είμαστε αυτοχρηματοδοτούμενοι, σε οτιδήποτε κάνουμε. Μήπως να το ξανασκεφτούμε λίγο; Ή να επιλέξουμε να ανέβουμε ακόμη ένα επίπεδο και να δίνουμε και σ’ αυτούς κανένα φράγκο; Μπορεί τότε να έχουμε δικαίωμα στον τίτλο Κυνηγός-Οικολόγος που πισματικά μας τον στέρουν τόσα χρόνια!Τι να κάνουμε; Η πράσινη ανάπτυξη θέλει θυσίες, αλλά αυτά για κάποιους είναι...ψιλές ελιές (βλέπε: ψιλά γράμματα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: