ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Που είναι η ρυθμιστική ΟΕΟ;


Με τούτα και μ’ εκείνα, πέρασε ο καιρός! Κανένα μπάνιο, καμιά μπυρίτσα για να σβήσουμε την κάψα των καλοκαιρινών βραδιών. Καμιά βολτούλα για να καμαρώσουμε τα κάλλη του αδύναμου φύλου, που είναι σε πλήρη θέα, το φάγαμε το καλοκαίρι!
Κάποιοι πριν καιρό, έλεγαν ότι φέτος η ρυθμιστική θα έσπαγε τα ρεκόρ όλων των εποχών, από πλευράς ανακοίνωσης!
Σήμερα, 30 Ιουλίου 2010, μερικές ώρες δηλαδή πριν μπει ο Αύγουστος, πριν ανοίξουν οι πόρτες των Συλλόγων, ρυθμιστική ακούμε – μάλλον ζητάμε – και ρυθμιστική δεν βλέπουμε.
Η ΚΣΕ εξέδωσε μια ανακοίνωση με μια σειρά προτάσεων βασισμένες σε μελέτες που εκπονήθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό της και στο πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ.
Τι γίνεται όμως με το ΥΠΕΚΑ;
Η προσμονή είναι μεγάλη και τα τηλέφωνα εκατέρωθεν των συναδέλφων στην κυριολεξία…σπάνε.
- Άκουσες τίποτα;
- Η πέρδικα θα ανοίξει στην Σίφνο;
- Τον Φεβρουάριο; Θα κυνηγήσουμε;
Όλα τα παραπάνω, είναι κάποια από τα ερωτήματα που απασχολούν όλους εμάς.
Πέρσι η ρυθμιστική έκανε την εμφάνιση της στης 5 / 8. Έγκυρες πηγές λένε ότι και φέτος, κάπου εκεί θα ξεσκονίσουμε τα βιβλιάρια θήρας. Το περιεχόμενο της ρυθμιστικής, μάλλον δεν θα κρύβει εκπλήξεις και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Α! Τον κύριο Αγγελέτο ξέχασα, αλλά αυτός σαν outsider, δεν είναι εντός της πρώτης κατανομής. Εκτός τούτου, μας έχει προειδοποιήσει μέσω της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό «ΚΥΝΗΓΙ» του Ελεύθερου Τύπου, σχετικά με τις προθέσεις του για να προσβάλει την νέα ρυθμιστική: Μην ανησυχείτε και θα βρω κάτι…
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πέραν του ότι όλα κρίνονται εξ αυτού, όλοι μας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιστήμονες των Οργανώσεων μας, που πολλές φόρες υπερβάλουν εαυτόν για την προάσπιση του κυνηγίου.
Καλή σεζόν σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: