ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Για γέλια ή για κλάματα!


Το παραπάνω μπιλιετάκι μαζί με το αξιόλογο μπρελόκ (!), που μοίραζε φέτος ο Σύλλογος μας, βρήκε ο πρώην θηροφύλακας της Σύρου Βαγγέλης Μαραγκός στο μοτοποδήλατο του.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η κίνηση είναι υποκινούμενη από κάποιο μέλος απλό του συλλόγου, που υπεραγαπά το Δ.Σ., και όχι από μέλος του ίδιου του Δ.Σ. βέβαια το μυαλό μου πάει κάπου, αλλά το που μπορεί να πηγαίνει το μυαλό του καθενός με την πραγματικότητα, έχει μίλια απόσταση!

Με μια πρώτη ανάγνωση σε παίρνουν τα γέλια, γιατί έχει μια δόση καυστικού χιούμορ σχετικά με τις επιδόσεις του φίλου μου του Βαγγέλη, φυσικά έτσι όπως τις έχει αποτυπώσει ο γράφων. Με μια δεύτερη ματιά όμως καταλαβαίνεις, ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει μια πικρία, χαιρεκακία, μικροπρέπεια και αναδρισμός.

Διαβάστε λοιπόν κάνοντας κλικ στην φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας.

Φίλε μου Βαγγέλη εγώ στην θέση σου θα αισθανόμουν πολύ τυχερός, από την άποψη ότι όλα τα μέλη του συλλόγου πλήρωσαν αυτό το συλλεκτικό μπρελόκ 110€, τουλάχιστον, ενώ εσύ το τσίμπησες τσάμπα! Είναι πραγματικά ένα μοναδικό κομμάτι φιλοτεχνημένο με πολύ μεράκι, στο οποίο απεικονίζεται όλη η ιστορία του πρώτου κυνηγετικού συλλόγου της πατρίδας μας. Αιτία του κάλλους του μπρελόκ, είναι και η απουσία οποιουδήποτε άλλου χαρτιού π.χ. χαιρετισμού του Προέδρου, δελτίου Άρτεμις κτλ, τα επισκίασε όλα αυτό το μπρελόκ, τόσο καλό είναι!
Τυχερέ και μιλάς κιόλας!
Όσο έχει να κάνει με τα γραφόμενα, μπορείς να υπερηφανεύεσαι και γι’ αυτά, αφού κάποιος σε μετράει τόσο πολύ ακόμα και μετά από τόσο καιρό που έχεις απομακρυνθεί!
Μπορεί το γεγονός της λειτουργίας του Ι.Ε.Κ. δασοφυλάκων να έχει βάλει κάποιους να σκέπτονται ότι, μια στις χίλιες, θα σε έχουν πάλι στα πόδια τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: