ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Να σε κάψω Γιάννη...(Γιώργο), να σ' αλείψω λάδι!!!Ότι μου 'ρθε ντουβρουτζάς, μου 'ρθε! Το γιατί μου 'ρθε ;

Ακούστε λοιπόν καλοί μου συνάδελφοι. Τον περασμένο Απρίλιο, στην Γενική Συνέλευση του Κ. Σ. Σύρου, είχαμε την τιμή (;) να φιλοξενήσουμε εκ μέρους της Δ' ΚΟΣΕ και κατ' επέκταση της ΚΣΕ, τον κ. Καραγιάννη.
Σε Ερώτησή μου γιατί η ΚΣΕ δεν υποστήριξε φανερά, καθαρά και ξάστερα, το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, με αποτέλεσμα την γνωστή πανωλεθρία στις περασμένες Ευρωεκλογές, εκείνος μου απάντησε ότι, "Δεν θέλαμε να χρωματίσουμε το κυνήγι, για να έχουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές".
Τώρα λοιπόν, μετά από έναν χρόνο διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ και μετά την μετοίκηση του γραφείου θήρας στο ΥΠΕΚΑ, που ο μέσος δάχτυλος της Green Τίνα μας έχει φτάσει μέχρι τον λαιμό, τρέχει ο κ. Παπαδόδημας να μας υποδείξει το σωστό και το πρέπον προς όφελος του κυνηγίου.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα Πρόεδρε! Πάει, πέταξε το πουλάκι! Ο καθένας τώρα θα ψηφίσει με γνώμονα την ζημιά που του έχει κάνει το μνημόνιο και όχι πόσο κακό έκανε η κ. Μπιρμπίλη στην φύση, την άγρια ζωή και στο κυνήγι.

Πόσες φορές θα σε θυμηθούμε ακόμα Γιώργο Τσαγκανέλια, πόσες!

Φυσικά και δεν ρίχνω ανάθεμα σε όλα. Φυσικά και δεν θέλω κάνω την τρίχα τριχιά, αλλά δεν είναι κάπως εκπρόθεσμη η ανησυχία;

"Εκεί που πρέπει δεν χιονίζει, μόνο τον Μάη δροσολογά". Έλεγε η Γιαγιά μου!

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση.

ΥΓ. Απόστολε δεν έχεις παράπονο, σε θυμήθηκαν κι εσένα...τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: