ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εισερχόμενο e-mail


Το παρακάτω κείμενο είναι ένα e-mail που έλαβα εχθές 18/10 στις 17:30 το απόγευμα.

Οφείλω να το δημοσιεύσω κρατώντας φυσικά τα στοιχεία του αποστολέα και το μήνυμα στο αρχείο για παν ενδεχόμενο!

Την στιγμή που κάποιοι Σύλλογοι εκπαιδεύουν τα μέλη και ανταποδίδουν με σοβαρό έργο την οικονομική εισφορά τους, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν. Άλλοι, καταφέρνουν να σπέρνουν την εσωστρέφεια και να δημιουργούν έριδες για τα αυτονόητα!

Τα συμπεράσματα δικά σας.


"ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Σ.ΤΗΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ???
ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ , Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ.ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ Δ.Σ. !!!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ" !!!!!!!!!!!!!

Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !"


Αν ήμουν εγώ ψύχραιμος κύριοι συνάδελφοι, θα σας πρότεινα ψυχραιμία, αλλά φαντάζομαι ότι όλο και κάποιον θα έχετε κι εσείς για να σας τραβήξει το χέρι...!

Πρόεδρε, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται, αγάντα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SXETIKA ME TO....

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα e-mail που έλαβα εχθές 18/10 στις 17:30 το απόγευμα.

MHPOW UA EPREPE NA FILTRAROYME LIGO TIΣS ANOHSIES TVN ANAGNOSTVN DEIXNONTAS LIGH SOBAROTHTA, ANTI DHMIOYRGIAS PROBLHMATIKOY KLIMATIOS;;;

kaliakouda είπε...

Ανωνυμε επισκεπτη.
Αυτο που λες, σε αλλη περιπτωση θα ειχε βαση και μαλιστα μεγαλη. Θα δημιουργουσε προβλημα αν δημοσιοποιουσε μια κατασταση, που μεχρι τωρα ηταν κριφη και αγνωστη. Το μηνυμα ομως λεει, οτι αναμεσα τους οι συναδελφοι εχουν θεμα και μαλιστα μεγαλο. Το προβλημα ειναι το να πεις κατι δημοσια, ή τι ειναι αυτο που λες; Η καταγγελια του γεγονοτος δεν ειναι ανωνυμη, καθε αρμοδια αρχη μπορει να μαθει ποιος ειπε, τι και ποτε, αν αυτο κριθει σκοπιμο. Τελος, κακο ειναι να φωναζεις οτι καποιος σε αδικει ή οτι σε αδικει καποιος; Αν το blog δημιουργει προβλημα στην τοπικη κυνηγετικη κοινωνια με την δημοσιευση της ειδησης, τι θα επρεπε να καταλογηστει στους πρωταγωνιστες της ειδησης; Αν κρινωμαι εγω ως μη σοβαρος, πως θα επρεπε να κριθουν αμφοτερες οι πλευρες; Η μια για ψευδη δημοσιοποιηση στοιχειων και η αλλη, για τον λαθος τροπο που χρησημοποιει για να παει κοντρα και να αμυνθει, απεναντι σε αυτους που εμειναν.
Θα ηταν χαρα μου να διαβασουμε ξανα μηνυμα σου, αλλα με Ελληνικους χαρακτηρες για να μην χανουμε το νοημα των σκεψεων σου.
Σ' ευχαριστω πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη για τους Αγγλικους χαρακτηρες αλλα δυσκολευ0μαι.

Η αποψη μου μια και το ανεφερες ειναι οτι καμια αρμοδια αρχη δεν ασχολειται με ανοησιες αυτου του επιπεδου, και λογικα ουτε ο αναφερομενος θα το κανει ασχολουμενος με τα αυτα.
Αναρωτιεμαι δικαιως oμως ποιος θα μπορουσε να σου ζητησει να δημοσιευσεις κατι τετοιο και εσυ να το συμεριστεις.
Καρφωνεις επωνυμο γνωστο σου; ή ξευτιληζεις επωνυμο ζητιανο; ή μηπως προσπαθεις να δημιουργησεις θεαμα;
Γιατι πρεπει να αναπαραχθει σε εναν υποτιθεμενα σοβαρο χωρο ενα υποτιθεμενα σταλμενο αναποδειχτο ;


Νομιζω οτι ο πολυς κοσμος εχει πλεον βαρεθει τις μικροπρεπειες και τις γελοιοτητες των διαφορων τριγυρω συλλογων , και ολων των εμπλεκωμενων και παρασυρμενων στο βρωμικαζανι του τιποτα.

Ας ξεκολαμε σιγα σιγα ,γιατι χανουμε τον εαυτο μας.

kaliakouda είπε...

Σίγουρα ένας εισαγγελέας έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από τις κοκορομαχίες της φατρίας μας. Εάν όμως το κάνει, κατά παραγγελία του υποτιθέμενα θιγόμενου, δεν θα το κάνει μονόπλευρα να είσαι σίγουρος γι’ αυτό!
Δεν μου ζήτησε κανείς να δημοσιεύσω κάτι, απλά με το ίδιο σκεπτικό που δημοσιεύω το δικό σου mail, δημοσίευσα κι αυτό…!

Αν λειτουργούσα μονομερώς, τότε ίσως να είχα ευθύνη για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Άποψη μου είναι ότι όσο τα καλώς, τόσο και τα κακώς κείμενα πρέπει να βλέπουν το φως του ήλιου που, σκοτώνει την μούχλα!

Θα καταλάβαινα την εκδοχή που αναφέρεις, για δημιουργία θεάματος, την στιγμή που το blog θα ήταν γεμάτο διαφημίσεις και που τα extra κλικ θα μου απέφεραν ένα καλό μεροκαματάκι. Τώρα όμως;

Μακριά από εμένα η ιδιότητα του προστάτη των αδικημένων και του τιμωρού των απανταχού παρανόμων, ένας Λούκι Λουκ ας πούμε! Αρωγός και χειροκροτητής όλων αυτών που έχουν όραμα, φιλότιμο και όρεξη για δουλεία είμαι και δεν ντρέπομαι. Καθώς και ένας από τους λίγους και τελευταίους ρομαντικούς ηλίθιους, που πιστεύουν ότι, τουλάχιστον, οι πρωτοβάθμιες κυνηγετικές οργανώσεις θα έπρεπε να στηρίζονται σε όλα τα παραπάνω προσόντα των μελών τους και όχι κατ’ ανάγκη στις γραμματικές τους γνώσεις.

Επίσης, ένας από αυτούς που σέβονται όλους εκείνους που κατανοούν ότι εκπροσωπούν ένα σύνολο ανθρώπων και όχι ζώων, που οδεύουν στην σφαγή
Για όλα αυτά μπορείς να με κατηγορήσεις άφοβα, θα στο χρωστάω!

Η μικρή πορεία μου στην σύνθεση του Δ.Σ. που με μετέτρεψε, οικειοθελώς, σε ζητιάνο του Συλλόγου μου, με μόνο σκεπτικό την οικονομική ελάφρυνση του, το επιβεβαιώνει!

Η σοβαρότητα είναι υποκειμενική έννοια ανώνυμε επισκέπτη και συνάδελφε (να υποθέσω), και ο καθένας κρίνει του άλλου. Αν για σένα θα ήμουν σοβαρός δημοσιεύοντας μόνο ιστοριούλες που ξέρεις κι εσύ να πεις και ο καθένας μας, ίσως πολύ καλύτερα συγνώμη, αλλά διαβάζεις λάθος ιστότοπο.

Καλά να είμαστε να διαφωνούμε ευπρεπώς, όπως τώρα. Τι άλλο υγιέστερο!

Σ’ ευχαριστώ πολύ ειλικρινά.