ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Νέο τεύχος Τύπος κυνήγι.

Αύριο, εκτάκτως λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, το αγαπημένο μας περιοδικό του Ελεύθερου Τύπου "ΚΥΝΗΓΙ", θα βρίσκεται στα περίπτερα.





Μαχόμενο περιοδικό για μαχόμενους αναγνώστες. Κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο. Αν σέβεστε την κυνηγετική σας υπόσταση, μην το χάσετε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nικο σημερα πηγα στο Πρακτορειο και πηρα το Ενθετο Εθνος-Κυνηγι της προηγουμενης εβδομαδας...και ρωτησα και το Ενθετο του Ελευθερου τυπου και δεν ειχαν...τι γινετε ρε γαμωτο...ο Ελευθερος τυπος δεν στελνει παλαιοτερες εκδοσεις ? αφου ηξερε οτι δεν το ειχαμε διαβασει...!!!
Και το καινουργιο που θα το βρουμε...πηγα να το παρω και αυτο και μου ειπαν οτι δεν βγηκε γιατι ειχε απεργια...ξερεις κατι εσυ ?

kaliakouda είπε...

Καταρχάς συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά η απεργία μας έχει επηρεάσει όλους!

Το περιοδικό, όπως ξέρεις, κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα και όπως είναι λογικό και επόμενο, ακολουθεί την ροή της κυκλοφορίας της.

Ο διανομέας –στην περίπτωση μας το ΑΡΓΟΣ- έκρινε, νομίζω σωστά, ότι μετά από 8 μέρες δεν θα είχαν σημασία τι έγραφαν οι εφημερίδες για τον λόγω ότι τα νέα, θα ήταν παλιά και δεν έκανε τον κόπο να μοιράσει το φύλλο που, δυστυχώς, είχε μαζί το περιοδικό.

Αυτό είναι η ζημιά της εφημερίδας από την απεργία της ΠΝΟ, κάποιες χιλιάδες αδιάθετα φύλλα! Εάν θέλεις το παλαιότερο φύλλο, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με την ΑΡΓΟΣ ή με την εφημερίδα και θα σου έρθει σπίτι ή στο πρακτορείο του κ. Παλαιτσάκη, που είναι και ο διανομέας εδώ στο νησί.

Εγώ από την μεριά μου σαν συνεργάτης του περιοδικού, θέλω να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου για το περιοδικό. Το περιοδικό όλων μας!

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστω !!!
Σημερα κυκλοφορησαν και τα 2 !!!