ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Να αγιάσει το στόμα σου...!!!


Η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα, Sarah Palin, εμφανίστηκε να πυροβολεί ένα Καριμπού στο show της, Sarah Palin's Alaska .

H PETA ενημερώθηκε μέσω email από έναν blogger και μέσα σε 6 λεπτά από την προβολή της σκηνής, ο αντιπρόεδρος της PETA, Dan Mathews, δήλωσε: «Φαίνεται ότι η Σάρα νομίζει ότι οι άνθρωποι θα δουν το βαρετό show της αν δείχνει βία και αίμα. Δυστυχώς όμως τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν τόσο νεκρά όσο και τα καημένα ζώα που πυροβολεί»!

Αυτό το λάθος της Palin θεωρείται ότι ίσως της στοιχίσει την υποψηφιότητα της, που θέλει να θέσει , για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ακόμα και αν κάποιος είναι κυνηγός, δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να δείχνει στο κόσμο πώς πυροβολεί ένα ζώο στην καρδιά, λένε οι φιλόζωοι.

Η Palin έγραψε στο προφίλ της στο Facebook ότι δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο κακό το κυνήγι. «Αν δεν έχετε φορέσει δερμάτινα παπούτσια, αν δεν κάθεστε σε δερμάτινο καναπέ, αν δεν τρώτε κρέας, τότε να μιλάτε για το σημερινό επεισόδιο». Πρόσθεσε ότι παραμένει υπερήφανη και δεν ανέχεται την αντι-κυνηγετική υποκρισία!

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

=============================================

Με την λογική "μην δείχνετε σκηνές που περιέχουν βία", η παγκόσμια τηλεόραση θα έπρεπε να μην σκέφτεται καν να προβάλει εκπομπές reality με θέματα που ξεφτιλίζουν τον θεσμό της οικογένειας, της προσωπικότητας του καθενός από τους συμμετέχοντες και τόσες άλλες που αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη ζωή έχει ελάσσονα θέση στην αντίληψη των τηλεθεατών και είναι υποδυέστερη από αυτή των υπολοίπων ζώων του πλανήτη μας. Φυσικά, ούτε και ειδήσεις! Κάποιοι προσποιούνται ότι δεν αντέχουν να βλέπουν ένα ζώο να "καταλήγει", ενώ έχουν περίσσιο κουράγιο, να επιμένουν να κοιτούν άπραγοι στον δέκτη τους, εκατομμύρια παιδία να πεθαίνουν από την πεινά και τις αρρώστιες!
Οὐαὶ ὑμῖν γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: