ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.


To Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις
του εκτροφείου μας στο Μέγα Γιαλό, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, ώρα 11:00 πμ.

===================================================
Το κόψιμο της πίτας του Συλλόγου πέρα από μια εθιμοτυπική διαδικασία, ήταν μια μέρα που την περίμενε πολύς κόσμος και πρώτη η γυναίκα μου, μαζί με τις γυναίκες πολλών συναδέλφων, αφού απολάμβαναν μια εκδήλωση της πολυαγαπημένης δραστηριότητας των συζύγων τους! Αυτός είναι και ο λόγος που τα μαγικά χαρτάκια της εισόδου έκαναν φτερά από την πρώτη κιόλας μέρα της εμφάνισής τους.

Ήταν η αιτία να μαζευτούμε όλοι μαζί χαλαροί, χωρίς τις εντάσεις μιας γενικής συνέλευσης. Να πούμε τις ευχές μας, να πιούμε τα κρασιά μας, να δώσουμε και τον, απαραίτητο και σημαντικό για τον σύλλογο, οβολό μας! Οι τυχεροί της βραδιάς, έπαιρναν τα δώρα τους και όλα καλά. Φέτος, θα την βγάλουμε με ψωμί και δάχτυλο!

Τέλος πάντων. Ο Σύλλογος μας καλεί και πρέπει να δώσουμε το παρόν. Όχι επειδή είναι γιορτή, αλλά για να καμαρώσουμε όλοι μας από κοντά, αυτό που ακόμα και η Ομοσπονδία ζηλεύει…το εκτροφείο μας! Ένα πραγματικό κόσμημα για τα κυνηγετικά δεδομένα τόσο στις Κυκλάδες, όσο και σε ολόκληρη την επικράτεια.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους αυτούς που, ανεξαρτήτως λόγου, δούλεψαν εκεί.

Και μια που το θίγω, να πω ότι θα έπρεπε να είμαστε παρόντες σε κάθε πρόσκληση του Συλλόγου μας όποτε και εάν γίνεται αυτή. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, περισσότερα και σωστότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: