ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σοβαρά κι αστεία από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Σ. Σύρου.


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας είναι πια παρελθόν. Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι που, παρά το τσουχτερό κρύο, τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τον ίδιο τον Σύλλογο, όσο και τα μέλη του Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου ο π. Φλαβιανός Αλμπέσκου. Από την πλευρά της πολιτείας και εκπροσωπώντας τον Καλλικρατικό πλέον Δήμο της Ερμούπολης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μώτος Πέτρος, που κατά γενική ομολογία, είναι ένας μεγάλος ευεργέτης του Συλλόγου μας.

Τα μέλη χαιρέτισε και ο κ. Κ. Βαμβακούσης, τέως Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος έδωσε το στίγμα για το τι μέλη γενέσθαι στην επερχόμενη γενική συνέλευση, η οποία θα συνοδεύεται με αρχαιρεσίες, τον επόμενο Απρίλη!


Οι παρευρισκόμενοι καμάρωσαν τις εγκαταστάσεις του εκτροφείου, ένα εκτροφείο υψηλών προδιαγραφών και πρότυπο, ικανό να ανταγωνιστεί πολλά του είδους του σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η είδηση που έκανε κύκλο σε όλα τα πηγαδάκια ήταν η επικείμενη παραίτηση του, προ μηνός εκλεγμένου, Προέδρου του Συλλόγου κ. Παγώνη από τα καθήκοντα του για προσωπικούς λόγους.

Το ευτράπελο και, ομολογώ, μη αναμενόμενο ήταν το γεγονός της φραστικής επίθεσης που δέχτηκα από την σύζυγο του κ. Αντιπροέδρου! Η σύζυγος του κ. Μώτου, φανερά παραπληροφορημένη για το είδος της κριτικής που ασκώ στον σύζυγό της, ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είπε ότι ο Αντιπρόεδρος για λόγους εργατικότητας και 24ετούς προϋπηρεσίας, θα έπρεπε να μπει στο απυρόβλητο. Καταλογίζοντας μου ότι έχω ασχοληθεί προσωπικά με εκείνον, φτάνοντας στο αισχρό σημείο να θίξω, μέσω του blog, ακόμα και το πόσο συχνά αλλάζει ρούχα!

Με όλο τον σεβασμό κυρία μου, να σας κάνω γνωστό, ότι εγώ λέγομαι Νίκος και όχι Κατίνα! Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τα προσωπικά του καθενός, για τους απλούς λόγους ότι δεν με ενδιαφέρουν, δεν μου πέφτει λόγος και πάνω απ’ όλα, έχω κι εγώ την δική μου πραγματικότητα να με βασανίζει.

Αντιθέτως, έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να ασκώ κριτική στα εκάστοτε μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μου για κακοδιαχείριση, όντας μέλος ταμειακώς εντάξει και δη, μέλος που δεν έχει διστάσει ποτέ να προσφέρει την βοήθειά του σε ότι και όποτε του έχει ζητηθεί με απώτερο σκοπό, το καλό του Συλλόγου, των μελών και του κυνηγίου στο νησί μας.

Κατά τα άλλα, η γιορτή ήταν ευχάριστη. Την δύναμη του κρύου κλήθηκαν να κατευνάσουν τα οινοπνευματώδη που προσφέρθηκαν και η καλή παρέα των συναδέλφων.

Και του χρόνου να είμαστε καλά, να ξανανταμώσουμε μονιασμένοι και δυνατοί.

ΥΓ. Ελπίζω και εύχομαι να ενημερώσει κάποιος, σωστά αυτή την φορά, την σεβαστή κυρία, έτσι ώστε να μην πελαγοδρομεί και αγωνιά χωρίς λόγω!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς να μην είναι πελαγωμένη η κυρία αγαπητέ μου?
αφού ο αντιπρόεδρος είναι μανούλα όταν πιάνει αυτό το μυρολατρικό ύφος κάθε φορά πού θέλει να θολώσει τα νερά
μέχρι και τον ίδιο τον θεό μπορεί να πείσει οτι δεν είναι,θεός
Να παραιτηθεί και ο νέος πρόεδρος γιατί οχί?
έτσι και αλλιώς ο αντιπρόεδρος είναι ο δυνάστης εκεί μέσα , όλοι οι άλλοι?
τουμπεκί ψιλοκομένο!