ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Μια πραγματικά αισιόδοξη είδηση.

Α΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Α΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ “ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”.

Με την ανακοίνωση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη του ονόματος του Νίκου Καλογερή ως “Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης” με αρμοδιότητα στους τομείς Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, συγχαίρομε τον Ν.Καλογερή για την τιμητική αυτή διάκριση και εκφράζομε την χαρά μας, που ο αντιπρόεδρος της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου αναλαμβάνει την ευθύνη για την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος στην Κρήτη, που είναι και δικός μας στόχος και φροντίδα.

Είναι γνωστή η φιλοπεριβαλλοντική δράση του συναδέλφου Ν.Καλογερή από την θητεία του, επί πολλά χρόνια, στη θέση του προέδρου της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου και στα όργανα του ΤΕΕ-Τ.Δ. Κρήτης και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί με άριστο τρόπο στα νέα του καθήκοντα ως γνώστης του αντικειμένου “χωροταξίας και περιβάλλοντος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και σ' ανώτερες διακρίσεις.


Για την Α΄ ΚΟΚΔ
ο Πρόεδρος
Παρασκευάς Βογιατζάκης

ΠΗΓΗ: www.kynigos.net.gr
===================================================

Αν δεν είναι αισιόδοξη είδηση αυτή, τότε ποιά είναι! Ένας "δικός μας" άνθρωπος σε θέση κλειδί. Ένα από τα λίγα παραδείγματα της Ελληνικής πολιτείας, που εμπιστεύται ένα δύσκολο πόστο σε κάποιον που, αν μη τι άλλο, τουλάχιστον γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο ευθύνης του και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει, ώστε η πολυπόθητη προάσπιση της φύσης, της άγριας ζωής και κατ' επέκταση του ένομου κυνηγίου, να είναι ουσιαστική και όχι στα χαρτιά και στα λόγια. Συγχαρητήρια κ. Καλογερή και καλό κουράγιο. Η επιτυχία μπορεί να έρθει αργά και δύσκολα, αλλά είναι σίγουρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: