ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Κυνηγών έργα.Ποιος μπορεί να πει ΟΧΙ σε έργα υποδομής; Σε έργα που διαφημίζουν την κυνηγετική δραστηριότητα και όλους αυτούς που την πρεσβεύουν.

Στην επίσημη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου, θα διαβάσετε ότι ο Σύλλογος προχώρησε σε καθαρισμό φυσικών πηγών στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου ΕΔΩ.

Αφήστε τους Οικ(Ω)λόγους να κάθονται στα ζεστά τους. Μην ενοχλείτε το χουζούρι τους. Σε λίγο όλο και κάποιο video θα σκαρφιστούν να ανεβάσουν στο διαδίκτυο! Αργία, μήτηρ πάσης κακίας και μαλακίας. Αποδείξτε ποιος νοιάζεται με έργα, όχι λόγια, για την φύση και την άγρια ζωή της περιοχής του!

ΕΥΓΕ σας κύριοι, υποκλίνομαι!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενό σου και η επιβράβευση σε ένα δεδομένα καλό νέο, δηλώνει περίτρανα το ψυχικό σου εύρος αλλά και την αίσθηση δικαιοσύνης που σε διέπει. Καλιακούδα έχεις πολλά κιλά... φτερά!

kaliakouda είπε...

Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από υποστηρικτές του σωστού, του ωραίου και του έννομου! Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει για το μέλλον.

Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και μόνο τότε, μπορεί να εκμαιεύσει τέτοια αποτελέσματα. Η στείρα και γεροντοκορίστικη αντιπαράθεση δεν προσφέρει σε κανέναν τίποτα. Αντιθέτως αυτού, κουράζει αυτούς που την ασκούν, αυτούς που την εισπράττουν και αυτούς που παρακολουθούν τις εξελίξεις και απομακρύνουν όλους αυτούς που έχουν κέφι, όραμα και όρεξη να δουλέψουν.

Το σωστό να λέγεται, να διαφημίζεται και να επικροτείται. Όλα αυτά είναι η αιτία για να συνεχίσουν τα άλογα να σέρνουν τον αραμπά στον ίσιο δρόμο, αλλιώς παραστρατούν.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι πληροφορίες μου, λένε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και πολύ άσχημες για όλους όσους τους ενδιαφέρει το κυνήγι.

Αγάντα λοιπόν όλοι μαζί κι ο καθένας από το πόστο του. Η Τίνα μας επιφυλάσσει μεγάλη έκπληξη!!!