ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Άπαντες απόντες!

15 Μαρτίου σήμερα και 10 μόλις μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες του Κυν. Συλλ. Σύρου, το ενδιαφέρον είναι μηδενικό!


Κανείς δεν έχει κάνει το πρώτο βήμα, λες και πρόκειται για το απονενοημένο! Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνουν οι πληροφορίες μου. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν, αλλά δεν ξέρουν να φτιάξουν την αίτηση (!) και φυσικά, ας μην ξεχνάμε αυτούς που ακολουθούν τακτική αιφνιδιασμού, προσπαθώντας να αποφύγουν σχόλια και αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου. Μια περίοδο που κάθε 2 χρόνια, βάφεται με τα χρώματα του πολέμου, έχοντας μουσική υπόκρουση κραξίματα όρνεων που κατατρώγουν τον κάθε ανυποψίαστο – φιλότιμο υποψήφιο.

«Ρόδο είναι και θα ανθήσει» που λέει και η παροιμία, θα δούμε στην πορεία πόσα αγκάθια μας επιφυλάσσει!



3 σχόλια:

cazador είπε...

Και εγώ που σκεφτόμουν να στο φυλάξω για έκπληξη!!!Φτιάχνω τα χαρτιά μου και κατεβαίνω,βέβαια είχα ένα προβληματάκι με τον ψυχίατρο που είχα επισκεφθεί πρόσφατα, για να δω αν είμαι ικανός να αναλάβω δράση σε περίπτωση επιτυχίας,αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Πάντως νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιες βεβαιώσεις απο μερικές ειδικότητες γιατρών για να κάνεις το εν λόγο τόλμημα.

kaliakouda είπε...

Φίλε μου Δημήτρη μην σε νοιάζει. Σε λίγο, οι κυνηγετικές οργανώσεις μας, θα καλύπτουν τα έξοδα των τρελογιατρών, αφού με τα καμώματά τους θα μας τρελάνουν όλους!!!

Καλή σου σταδιοδρομία κολλητέ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ !!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ "ΟΜΟΡΟ" ΝΗΣΙ