ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης (ΚΟΜΑΘ) και στο iphone.

Την στιγμή που κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν με μηνύματα καπνού, που και που, να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους, κάποιοι άλλοι έχουν βρει τρόπους να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία στο έπακρο!


Αυτές, αν μη τι άλλο, είναι κινήσεις που φέρνουν κοντά τα μέλη, αφενός, αφετέρου εκτός του γεγονότος ότι επιτυγχάνουν την πολυπόθητη και πολυσυζητημένη ενημέρωση, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας και την ανταποδοτικότητα της έναντι των εισφορών των μελών.


Διαβάστε παρακάτω, που έφτασε η ΚΟΜΑΘ και δείτε πόσο πίσω βρίσκονται κάποιοι!

"Μια πρωτοποριακή εφαρμογή που μας προϊδεάζει για το πως θα πρέπει να είναι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας των κυνηγετικών οργανώσεων με τους κυνηγούς, υλοποίησε η ΚΟΜΑΘ σε συνεργασία με την apple.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο την παρουσίαση των θηραμάτων, πτηνών και θηλαστικών, τους κυνηγετικούς σκύλους με φωτογραφίες καθώς και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα. Επίσης, θα βρείτε χάρτες με τα καταφύγια άγρας ζωής της Μακεδονίας – Θράκης, όπως αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.

Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ασφάλεια στο κυνήγι, οδηγίες για την εξέταση υγείας του θηράματος, ενώ οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες, καθώς και το έργο της ΚΟΜΑΘ είναι άλλες ενότητες που παρουσιάζονται.

Τα στοιχεία αυτά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην έκδοση «Εγχειρίδιο Κυνηγού» που μοίρασε δωρεάν η ΚΟΜΑΘ σε όλους τους κυνηγούς της περιφέρειας της."

Πατήστε ΕΔΩ για να περιηγηθείται στην εφαρμογή.

ΠΗΓΗ: www.e-artemis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: