ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Λαμία: Έριξαν φόλα σε αδέσποτο που είχε βρει χαμένο πορτοφόλι.

Αυτοί είμαστε οι ''άνθρωποι''. Η "Μπουμπού", έτσι φώναζαν την αδέσποτη σκυλίτσα οι περίοικοι της οδού Σαμοθράκης, είχε κλέψει τις καρδιές όλων όταν πριν λίγο καιρό είχε βρει χαμένο πορτοφόλι ηλικιωμένης και το "παρέδωσε"..


Η Μπουμπού βρήκε ένα πορτοφόλι στην οδό Λευκάδος και το μετέφερε έξω από την πόρτα σπιτιού στην οδό Σαμοθράκης, που περνά τις περισσότερες ώρες, όπου οι περίοικοι την ταΐζουν και τη φροντίζουν.

Ένας γείτονας είδε το πορτοφόλι και το έδωσε σε αστυνομικό που επίσης μένει εκεί, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Η ηλικιωμένη, αν και πίστευε ότι δεν θα το έβρισκε ποτέ, είχε κάνει δήλωση απώλειας στην αστυνομία, αφού το πορτοφόλι εκτός από χρήματα είχε μέσα την ταυτότητά της και άλλα έγγραφα.

Έτσι λοιπόν το πορτοφόλι παραδόθηκε στην κάτοχό του, χωρίς να λείπει από μέσα το παραμικρό, ελαφρώς όμως .... δαγκωμένο από τη Μπουμπού.

Κι εμείς της το ανταποδώσαμε...τη δηλητηριάσαμε με μία ΦΟΛΑ...Αυτοί είμαστε. Αυτό είναι το επίπεδό μας. Αυτή είναι η πρόνοια της πολιτείας και των δήμων για τα αδέσποτα.

Οι περισσότεροι στην γειτονιά της "Μπουμπούς", μιλούν στο LamiaReport, για μια αξιολάτρευτη, πανέξυπνη και πολύ φιλική σκυλίτσα...Υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν την ήθελαν. Τους ενοχλούσε η παρουσία ενός αδέσποτου έξω από το σπίτι τους...Τελικά το απέδειξαν ότι όντως τους ενοχλούσε!!!

ΠΗΓΗ: www.adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: