ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Περίφραξη για τις αρκούδες θα μπει στην Εγνατία Οδό.

Την απόφαση άμεσης παρέμβασης στα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών, για την εξεύρεση πόρων,προκειμένου να τοποθετηθεί ενισχυμένη περίφραξη στην Εγνατία Οδό,πήραν μετά από συνάντησή τους αντιπροσωπεία της οργάνωσης «Καλλιστώ», η διαχειριστική ομάδα του έργου Life / Kastoria και ο Πρόεδρος της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.».


Σκοπός της περίφραξης είναι να μην μπαίνουν αρκούδες στον αυτοκινητόδρομο, καθώς τα τελευταία χρόνια,έχουν αυξηθεί τα ατυχήματα και οι θάνατοι των σπάνιων αυτών ζώων. Παράλληλα, από την είσοδο των αρκούδων στην Εγνατία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τα οχήματα και τους επιβάτες τους.

ΠΗΓΗ: www.bloglines.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ στους Λαθροθηρες ποτε θα βαλουν ????????? Και για τους μηχανακηδες εννοω που κανουν νουμερα σε τσιχλες-ορτυκια και το παιζουν κυνηγαραδες μετα ????

kaliakouda είπε...

Αργησα φιλε μου γιατι εστειλα το ερωτημα σου σε υψηλοτερα κλιμακια και περιμενα απαντηση.

Λοιπον, εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. Το ιδιο πρεπει να κανουμε κι εμεις, με ανοικτα ομως τα δαχτυλα σε ολους αυτους που μας κανουν ρομπα.

Φυσικα δεν φτανει μονο αυτο, τουναντιον, αλλα μεχρι να βρουμε ολοι το θαρρος να τους ξεσκιζουμε μονοι μας, θα τους καμαρωνουμε...