ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ρασοφόρος εκτελεστής στην Πάτρα.

ΠΑΤΡΑ: Ιερομόναχος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο!
Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, κλαίει με το άψυχο σκυλί στα χέρια.
 Ο νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια το σκυλί του. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όπως καταγγέλλει μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και το εκτέλεσε εν ψυχρώ με μία καραμπίνα!


Ολα συνέβησαν το Σάββατο 7/1/2012 το μεσημέρι. Ο Νώντας Καλλιακμάνης ήθελε να εκπαιδεύσει το σκυλί του στο κυνήγι. Πήγε στην περιοχή του Ομπλού λίγο έξω από την Πάτρα. Είδε τον ρασοφόρο να βγαίνει από το μοναστήρι, δεν πρόλαβε όμως να σώσει το ζώο του. Το δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του!


Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Οι μοναχοί είχαν κλειστεί στην ιερά μονή. Αστυνομικός πήγε και παρέλαβε το όπλο για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άδεια.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού υπέβαλε ήδη μήνυση στο 5ο αστυνομικό τμήμα Πάτρας, ενώ παρέμβαση υπήρξε και από φιλοζωική οργάνωση. Εκτιμάται ότι το γεγονός θα απασχολήσει και τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, γνωστό για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέματα.

ΠΗΓΗ: http://cazador1.blogspot.com  www.dete.gr

3 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Ιερωμένος σου λέει!
Αυτή την ιεροσύνη έχουν να σκοτώνουν αθώα πλάσματα?
Φαντάζομαι στους ανθρώπους πως θα φέρονται αν τους πειράξουν!

Συγχύστηκα!

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε επρεπε να το αφησει να του φαει τις κοτες!αντε απο εδω ολοι βγαινουν και εχουν αποψη χωρις να ξερουν,πιστευοντας εναν τυπο που κατηγορει τους μοναχους,ενω ΚΑΝ δεν φωναξε οπως λεει!

kaliakouda είπε...

Ξέρεις, φίλε μου Ανώνυμε επισκέπτη, ότι αυτά που λες, είναι τουλάχιστον παιδαριώδη!

Οι μοναχοί και γενικά ο κλήρος είναι στο απυρόβλητο; Δεν κατάλαβα! Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα προς αποφυγή από κακούς εκπροσώπους του κλήρου, γι’αυτό θα έπρεπε να είσαι λίγο περισσότερο φειδωλός.

Εγώ συμφωνώ ότι μπορεί το σκυλί να έκανε, ή να ετοιμαζόταν να κάνει ζημιά. Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να τραβάει τα κουμπούρια και να κάνει τον σερίφη! Πόσο μάλλον όταν τα κουμπούρια είναι αδήλωτα!!! Πόσο μάλλον όταν εκπροσωπείς τον Θεό και διδάσκεις τον Λόγο Του, ο οποίος λέει να γυρίζεις και την αριστερή πλευρά σ’ αυτόν που σου χαστούκισε την δεξιά.

Με τέτοιες υστερικές φωνές, υποτιμάς πρώτα την δική σου λογική και μετά την λογική όλων αυτών που θα μπουν στον κόπο να διαβάσουν αυτά που γράφεις. Εκτός βέβαια ότι μας βάζεις στην διαδικασία να σκεφτούμε ότι μεροληπτείς και ότι μπορεί να υπάρχει, στο βάθος, έννομο συμφέρον συγκάλυψης των παραστρατισμένων κληρικών!

Εμ, τα ‘θελες και τ’ άκουσες…