ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Συστράτευση δυνάμεων από όλους. Αυτοί είναι οι αποκαλούμενοι "δολοφόνοι" από τις ΜκΟ!

Και η Άνδρος μπαίνει στο "παιχνίδι"...

Φίλοι Κυνηγοί, Αγαπητοί Συμπολίτες,


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου απευθύνεται στον καθένα από εσάς και σας καλεί να συστρατευτείτε μαζί μας στην προσπάθεια αλληλεγγύης που ξεκινήσαμε για να σταθούμε δίπλα σε εκείνους που έχουν την ανάγκη μας σε αυτούς του <<δίσεκτους καιρούς>> όπως γίνεται αυτές τις μέρες σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου μετέχει ενεργά στη συλλογή τροφίμων, κλινοσκεπασμάτων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για να ενισχύσει τις σχετικές δράσεις της Εκκλησίας, στα πλαίσια μια πανελλαδικής συνεργασίας που θεμελιώθηκε μεταξύ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην πριοχή μας ο Κυνηγετικός Σύλλογος έχει ήδη αρχίσει τη συλλογή, συγκέντρωση, συσκευασία και μεταφορά εφοδίων, έχοντας απόλυτη πεποίθηση πως το επόμενο διάστημα οι άστεγοι, οι νεόπτωχοι, οι άνεργοι και οι <<κυνηγημένοι>> αυτών των νέων σκληρών καιρών, θα μπορούν να <<ακουμπήσουν>> για να αντιμετωπίσουν τις άμεσες βιοποριστικές ανάγκες τους μόνο σε ένα ευρύ μέτωπο αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Καλούμε την κοινωνία των κυνηγών αλλά και κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά, να νοιαστεί και να συμμετέχει σ' αυτή την προσπάθεια, όπως η ίδια η παράδοση του τόπου μας, μας έχει συνηθίσει να πράττουμε όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια πεπεισμένοι ότι στη διαδρομή θα ανακαλύψουμε τον τρόπο να ξαναζούμε πάλι όλοι μαζί!!!! Σύνθημα μας είναι ότι, όταν ένας άνθρωπος δίπλα μας δεν αντέχει και <<πέφτει>>, δεκάδες χέρια πρέπει να απλώνονται για να βοηθήσουν να σταθεί!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και για την οποιαδήποτε προσφορά βοήθειας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άνδρου στα τηλέφωνα:

Για την περιοχή της Χώρας: 6977160624
Για την περιοχή του Κορθίου: 6945455739
Για την περιοχή του Γαυρίου: 6945455738

ΠΗΓΗ: http://ksandrou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: