ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σύλληψη λαθροθήρων στο Καστέλι.

Ο εντοπισμός ενός λαγού πρόσφατα θανατωμένου, μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 32χρονος και ένας 36χρονος, οδήγησε στη σύλληψη τους! Συγκεκριμένα αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου, στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. και βρήκαν τον λαγό.
Αυτό οδήγησε στη σύλληψη τους, στην κατάσχεση του λαγού και του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν. Οι δύο άνδρες θα θυμούνται για χρόνια αυτό το κυνήγι, καθώς ήταν η αιτία να μπλέξουν πολύ άσχημα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν στις 24.04.2013 τα ξημερώματα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 36 ετών, για παράνομη θήρα.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) θήραμα πρόσφατα θανατωμένο.
Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν σήμερα, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή : cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: