ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Κακά νέα από την Σύρα!!!

Η είδηση ήρθε στο e-mail του blog και την αναπαράγω όπως ακριβώς στάλθηκε. Πάντως είναι άξιο απορίας το μέγεθος της βλακείας που γεμίζει κάποια άρρωστα κεφάλια. Γράφω κεφάλια, γιατί το μυαλό που θα έπρεπε να γράψω...δεν υπάρχει!

--------------------------------


H αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.
Αυτά έκαναν κάποιοι .... φιλόξενοι κάτοικοι της Κιμώλου σε συριανούς κυνηγούς. Έβαλαν πολυουρεθάνη στο καπό καινούργιου τζιπ. Την προηγούμενη σαιζόν έκοψαν και τα 4 λάστιχα σε ένα ολοκαίνουργιο V/W TIGUAN.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο άνθρωπος έχει μέσα στο κεφάλι του σκ@τ@, μου λες εμένα!!!

Αν τους ρωτήσεις όλους αυτούς για τους συριανούς, θα σου πουν ότι έχουν πρόβλημα μόνο με τους σκαφάτους που βγαίνουν από θάλασσα παίρνουν όσες θέλουν και δεν αφήνουν δεκάρα τσακιστή σε κάθε νησί.

Τι έχουν τώρα να πουν για τους συγκεκριμένους συνάδελφους που έκαναν ολόκληρο ταξίδι σαν τον Οδυσσέα και πόσα έξοδα για να πάνε στο μέρος τους για μια εβδομάδα;

Δεν είμαι σίγουρος, άλλα μάλλον πήραν πέρδικες από το εκτροφείο μας κι αυτοί. Το ευχαριστώ είναι αυτό τόσο για τα θηράματα, όσο και για τα χρήματα που εισέπραξαν από τους συνάδελφους.

Τους χρειάζεται τιμωρία άμεσα, αλλά ποιος χέστηκε από την Ομοσπονδία να ασχοληθεί!!!

Φόλες-υλικές ζημιές-ξεπάστρεμα πριν της ώρας τους. Που είναι μια οικολογική οργάνωση να τους ταράξει στις μηνύσεις. Αλλά κι αυτοί οι οικολόγοι μόνο για τα εύκολα ξέρουν να φωνάζουν.

Φαντάζομαι ότι ο πρόεδρος του συλλόγου τους θα είναι πολύ υπερήφανος για τα ζαγάρια που έχει μέλη! Μεγάλοι μ...άγκες!

kaliakouda είπε...

Όλως τυχαίως, λες και το ήξερα, έγραψα την περασμένη εβδομάδα ένα άρθρο για αυτές τις συμπεριφορές που , αν μη τι άλλο, ανοίγουν έναν φαύλο κύκλο μεταξύ ντόπιων και επισκεπτών κυνηγών. Στα επόμενα φύλλα θα δημοσιευθεί. Πολύ ήθελε να γράψω ότι μου έπεσε το τζόκερ;

Φίλος μου καλός έχει γνωστούς στο νησί της Κιμώλου οι οποίοι τον παρακινούσαν να πάρει την παρέα του και να κατέβει για κυνήγι πέρδικας, αποποιούμενοι τις κατηγορίες για τέτοιες συμπεριφορές.

Σίγουρα το σωστό δεν είναι μια οργανωμένη απόβαση στο νησί με ληστρικές διαθέσεις. Ο φουκαράς ο πρόεδρος επίσεις, ίσως, να μην χαίρεται για όλο αυτό ελπίζω! Οι πράξεις των μελών σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του Δ.Σ. κάθε συλλόγου.

Κατά τα άλλα, ζηλεύουμε όλοι την ικανότητα που έχουν οι βόρειοι γείτονες μας και εισπράττουν χρήματα από κυνηγετικό τουρισμό.

Δεν θα γίνουμε, μάλλον, άνθρωποι ποτέ. Ούτε καλοί οικοδεσπότες κάποιοι, ούτε καλοί επισκέπτες κάποιοι άλλοι!

Όσο για την Ομοσπονδία που λες καλές μου φίλε, Ανώνυμε επισκέπτη, Να σου πω ότι η εν λόγω οργάνωση μας δεν ασχολείται με πιο σοβαρά και αυτονόητα θέματα, για την συμπεριφορά κάποιων λίγων ντόπιων Κυκλαδιτών θα ιδρώσει;

Σ'ευχαριστώ για την "βόλτα" σου.