ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣΠριν λίγο ολοκληρώθηκε η εκπομπή στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΣΥΡΟΣ tv1 που φιλοξένησε το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου.
Αφού ευχαριστήσω την κ. Τριανταφυλίδου για την αναφορά της στο blog, να πω ότι (ως ήταν αναμενόμενο) οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις τόσο από συναδέλφους κυνηγούς όσο και από τοπικούς φορείς ήταν πολλές και όλοι βρήκαν κάτι καλό να πουν για την δράση του Συλλόγου στην κοινωνία της Σύρου. Την έκπληξη όμως έκανε ο γνωστός – άγνωστος σε όλους εμάς στην επαρχία κ. Αγγελέτος! Γνωστός σε όλους για το αντικυνηγετικό του μένος (αφού κάθε χρόνο προσφεύγει στο Σ.τ.Ε. κατά της ρυθμιστικής του κυνηγίου στην χώρα μας), άγνωστος, για το ύφος και το ήθος του τα οποία δεν αφήσαν και τις καλύτερες εντυπώσεις, καθ’ ότι δικηγόρος στο επάγγελμα!
Αυτολεξί ο κ. Αγγελέτος χαρακτήρισε «δολοφόνους» τους κυνηγούς αρνούμενος τον όποιο διάλογο μαζί τους φιμώνοντας και την δημοσιογράφο του καναλιού, με στυλ που θύμιζε κάτι από Γ’ ράιχ. Τους τόνους ανέβασε το γεγονός ότι η κ. Τριανταφυλίδου έκανε το «λάθος» να πει ότι είχε την τιμή να φιλοξενεί το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου! Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε!"Έχετε την τιμή μαντάμ;" ρώτησε μετά μεγάλης απέχθειας και πέρασε σε κατά μέτωπο επίθεση. Πιστεύω στο site του Συλλόγου να αναρτηθεί το video με την επίμαχη σκηνή έτσι ώστε να έχουν εικόνα όλοι όσοι δεν είχαν την ατυχία να το δουν live.
Αυτοί είναι οι διαλλακτικοί και μορφωμένοι οικ(ω)λόγοι που προσπαθούν εμπεριστατωμένα να περάσουν τις απόψεις τους για τα άλγη που επιφέρει το κυνήγι στην φύση. Να σημειώσω εδώ ότι από το πλούσιο λεξιλόγιο του κ. Αγγελέτου δεν γλύτωσε ούτε η Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη την οποία αποκάλεσε Μπιρμπίλο (γιατί τάχα κάνει τα κέφια των κυνηγών!) και φυσικά ο Υφυπουργός κ. Μωρα΄ί΄της, τον οποίο αποκάλεσε άσχετο! Δεν σας λέω για τον κ. Χατζηγάκη τον οποίο τον έχει μηνύσει! Έτσι, είδαν όλοι καθαρά ποιο είναι το προφίλ του κατά άλλα ήρεμου ανθρώπου της φύσης.
Ορθώνοντας τεταμένη την δεξιάν, υποκλινόμαστε κύριε Αγγελέτο στο μεγαλείο σας,
Hail firer!

Υ.Γ. Λες όλη αυτή η επίθεση εις βάρος της Υπουργού να ήταν στημένη για "ξεκάρφωμα"; Ότι κι αν είναι, βγάλτε την στολή του καλοκάγαθου παιδιού των λουλουδιών κ. Τάδε, σας γνωρίζουμε πλέων! Αν και το τριώδιο είναι εν εξελίξη.

2 σχόλια:

ΚΥΝΗΓΟΣ = ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ είπε...

Καλα σας τα ειπε ο κυριος ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
εαν τα θηραματα τα βαζατε σε ενα σταβλο για τα τρυχοτα η ενα μεγαλο κλουβι για τα φτεροτα και τα σκοτωνατε θα κανατε και εσεις τους οικ(ω)λογους και οχι τους δολοφονους.
Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕ Ο ΚΑΙ
ΟΧΙ ΟΙΚΩΛΟΓΟΣ ΜΕ Ω (ΟΙ ΚΩΛΟΓΟΣ)
ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ, οχι του ελληνικου δημοσιου η ερωπαικα πακετα

ΚΥΝΗΓΟΣ = ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ είπε...

re kynhge giati prepei nata diabazeis prota