ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.


Αιματηροί αγώνες έχουν γίνει μέσα στα χρόνια γι’ αυτήν την άμοιρη και δόλια δημοκρατία μας.
Παγκόσμια ημέρα ελευθεροτυπίας σήμερα κι ο τύπος σε όλες τις μορφές του γιορτάζει. Πολυγνωμία, πολυφωνία για την εύρεση της χρυσής τομής. Το σημείο μηδέν στην ζυγαριά της ζήσης μας. Ως παραδοσιακός και γνήσιος δημοκράτης λοιπόν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ τις φωνές οι οποίες σκεπάζουν την δική μου…! Θα μιλάμε όλοι μαζί στην ίδια ένταση και όλοι μαζί θα συμφωνούμε, ότι έχω δίκιο! Τις υπόλοιπες απόψεις θα τις «βλέπουμε» εν καιρό. Τι; κάτι σας θυμίζει; ε και! Δεν είπα ότι είμαι ο μόνος δημοκράτης. Όσοι δημοκράτες σέβονται τον εαυτό τους πράττουν αναλόγως. Επιβεβαίωση των όσων λέω είναι η ηλεκτρονική σελίδα της Δ’ ΚΟΣΕ στην οποία θα βρείτε σχεδόν όλα τα κυνηγετικά περιοδικά, εκτός αυτό του Ελ. Τύπου! Τυχαίο; Αμ όπως τά’κανες Απόστολε! Δεν σου άρεσε να κάθεσαι να τους χαϊδεύεις τ’αυτιά, στην απέξω τώρα!
Χρόνια πολλά σε ολόκληρο τον κυνηγετικό τύπο, όποια μορφή κι αν έχει επιλέξει να μας ενημερώνει, επιμορφώνει και ξυπνάει. Χρόνια πολλά γιατί πραγματικά φυλάνε Θερμοπύλες.
Ε, Παπαφλέσσα! Χρόνια πολλά κι ας είσαι μαρτυριάρης, αντάρτης και θέλεις να ορθώνεις το κεφάλι σου έναντι του Πολυχρονεμένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: