ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Άνθρακες ο θησαυρός!Με την «γλύκα» έμειναν τόσο τα ελεγκτικά όργανα, όσο και όλοι όσοι πιστεύουν σε ένα πραγματικά ελεύθερο και παραδοσιακό κυνήγι σε ότι έχει να κάνει, σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης του κατόχου του ηλεκτρονικού κράχτη.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία που έγινε από κάτοικο της Αμοργού σε υψηλόβαθμο στέλεχος της Δ’ ΚΟΣΕ το οποίο με την σειρά του ενεργοποίησε τον θηροφύλακα του νησιού μας, αναφερόταν σε παράνομα θηράματα τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ. Σε αντίθεση αυτού, στον έλεγχο των οχημάτων τόσο του Γ.Π. όσο και του φίλου του Φ.Χ. βρέθηκε ένας ηλεκτρονικός κράχτης στο αμάξι του δεύτερου, ο οποίος δεν είχε αλλά κυνηγετικά σύνεργα μαζί του καθ’ ότι δεν έχει άδεια θήρας, και ισχυρίστηκε ότι τον είχε βρει στον δρόμο !

Όταν τα λιμενικά όργανα μπήκαν στην διαδικασία της επί τόπου δοκιμής, διαπιστώθηκε ότι το κασετόφωνο του διαβόλου δεν λειτουργούσε, αφού του είχε αφαιρεθεί το μικροτσίπ…

Το μόνο που απομένει τώρα στον θηροφύλακα της Σύρου είναι να κάνει μήνυση για την κατοχή του κράχτη, η οποία απ’ ότι αναμένεται θα πέσει στο κενό, αφού τα περιθώρια για να φύγει σαν «κύριος» από τις αίθουσες του δικαστηρίου ο φερόμενος δράστης είναι απεριόριστες.

Άλλη μια απόδειξη ότι τελικά ο Θεός αγαπά τον κλέφτη λίγο παραπάνω από τον νοικοκύρη.

Ο Άγιος Ευστάθιος προσπάθησε να βάλει το χεράκι του, αλλά τον πρόλαβε η κινητή τηλεφωνία, αφού πολύ πριν το πλοίο προσεγγίσει το λιμάνι του νησιού, το ήξερε πολύς κόσμος...τυχαίο; Δεν νομίζω!

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕΤΕ